Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Zanni: ”Avem o conexiune a noastră”

Ana Porgras a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Zanni: ”Avem o conexiune a noastră”

Ana Porgras

La mai bine de o săptămână de când a fost eliminată, Ana Porgras a făcut noi dezvăluiri despre relația dintre ea și Zanni. Gimnasta spune că are o legătură specială cu artistul. 

Ana Porgras a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Zanni

Ana Porgras a fost eliminată în urmă cu mai bine de o săptămână din competiția Survivor România. Plecarea ei a fost una sfâșietoare, atât pentru public, dar mai ales pentru Zanni. Imediat după eliminarea ei oamenii au interpretat suferința lui Zanni drept un semn că aceștia au legat mai mult decât o simplă prietenie.

Ana Porgras a făcut multe declarații după ce a părăsit competiția, dezvăluind că între cei doi a existat o chimie pe care toată lumea a observat-o. Acum, sportiva a făcut noi dezvăluiri despre relația dintre ea și Zanni. Ana Porgras a ținut să precizeze, din nou, că între ea și fostul coleg nu este vorba despre o relație amoroasă.

”Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu avem o conexiune a noastră.. E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explc. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel. A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost”, a declarat Ana Porgras pentru WOWbiz.

Mai mult, faimoasa susține că Zanni ar trebui să fie câștigătorul competiției ”Survivor România”. În opinia ei, artistul are toate calitățile pentru a pleca acasă cu marele premiu, în valoare de 250.000 de euro.

”Trebuie să fie câștigător. O să-l aștept aici și dacă nu vine cu trofeul, mare bătaie ce o să își ia. El merită din toate punctele de vedere, și social și sportiv. El e omul care dacă are ceva să îți spună, el va veni în fața ta și îți va spune”, a mai spus fosta gimnastă.

Sora Anei Porgras dă tot din casă! Ce părere are despre relația dintre gimnastă și Zanni

Zanni a suferit cumplit la eliminarea Anei Porgras

După ce Ana a fost eliminată de la competiția fenomen Survivor România, Zanni nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Concurentul a fost consolat de Cosmin Stanciu.

Ana Porgras a vorbit și despre momentul acesta, atunci când Zanni nu și-a putut ține în frâu emoțiile și a declarat că nu a apucat să-i vadă reacția și că nu se aștepta să fie atât de afectat.

”Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri. Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. Nu, nu avem nicio relaţie de iubire, e mai mult decât o relaţie de dragoste. Cu siguranţă va continua, o să îl aştept pe aeroport”, a mai spus Ana Porgras.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: