Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras a ajuns în țară! Ce a declarat prima dată sportiva de la Survivor: ”N-aveți cum să vă imaginați”

Ana Porgras a ajuns în țară! Ce a declarat prima dată sportiva de la Survivor: ”N-aveți cum să vă imaginați”

Ana Porgras a ajuns în țară! Ce a declarat prima dată sportiva de la Survivor: ”N-aveți cum să vă imaginați”

Ana Porgras a ajuns în România după ce a fost eliminată duminica trecută! Sportiva a făcut primele declarații după întoarcerea din Republica Dominicană. 

Ana Porgras a ajuns în țară

După ce duminica trecută a fost propusă spre eliminare și a ieșit din competiție, Ana Porgras s-a întors înapoi în România și a făcut primele declarații după plecarea din emisiunea fenomen. Ana spune că atât ea, ceilalți concurenți, cât și fanii au fost surprinși de eliminarea ei.

În urma părăsirii competiției din Republica Dominicană, fanii faimoasei au semnat o petiție prin care să i se permită reîntoarcerea în emisiune. Fosta gimnastă a fost întâmpinată la sosirea în țară cu flori și aplauze de către prieteni și fani.

”E ceva incredibil! N-aveți cum să vă imaginați până nu te duci acolo și trăiești. Chiar dacă a fost super greu, din a doua zi mie mi-a fost dor, mi-a fost dor de joc. În primele două săptămâni am zis că n-o să rezist. După aceea nu mi-am mai dorit să plec”, a declarat Ana Porgras, după ce s-a întors în România

Ana Porgras îl condamnă pe Jador pentru că a eliminat-o

În ultima ediție a emisiunii Survivor România, Ana Porgras a părăsit echipa Faimoșilor, în urma voturilor publicului. Cel care a nominalizat-o pe sportivă spre eliminare a fost Jador, dar și de Sebastian Chitoșca.

Bruneta nu se aștepta să fie eliminată de la Survivor România, dar sa declarat mulțumită de faptul că a reușit să aducă puncte echipei sale. Din punctul său de vedere, Jador ar fi votat-o intenționat, pentru că acesta știa că ar putea fi eliminată.

”Oamenii nu s-au asteptat ca Jador sa ma nominalizeze pe mine. Dar eu ma asteptam sa mă nominalizeze Jador, pentru ca si la consiliul precedent tot pe mine m-a nominalizat. Nu cred ca a votat stiind ca nu o sa plec. Daca voia sa faca strategia asta, putea sa il voteze pe Culită Sterp. Culită e mult mai cunoscut, mai sustinut si nu ar fi iesit.

Jador nu mi-a spus nimic inainte, singura conversatie pe care am avut-o a fost dupa prima nominalizare si l-am intrebat de curiozitate de ce m-a nominalizat și a spus că a votat Ana din punct de vedere sportiv. Nimeni nu si-ar fi dorit sa plece nimeni, cred ca si Jador a realizat ce a facut dupa ce m-a nominalizat”, a declarat Ana Porgras.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: