Redactia.ro
Home » Monden » Schimbare uluitoare! O mare vedetă Pro TV, mutată la Antena 1: „Îmi place foarte mult”

Schimbare uluitoare! O mare vedetă Pro TV, mutată la Antena 1: „Îmi place foarte mult”

GALERIE FOTO (2) Schimbare uluitoare! O mare vedetă Pro TV, mutată la Antena 1: „Îmi place foarte mult”

O mare vedetă a schimbat Pro TV-ul pe Antena 1. Iată despre cine este vorba și ce declarații a făcut aceasta.

Schimbare uluitoare! O mare vedetă Pro TV, mutată la Antena 1: „Îmi place foarte mult”

Este vorba despre Ramona Păuleanu, care s-a întors pe micile ecrane după doi ani în care a fost în concediu de maternitate. Ea și soțul acesteia, avocatul Adrian Cuculis, au gemeni. Ramona Păuleanu a revenit la TV, însă nu Pro TV, postul de televiziune unde și-a câștigat numeroși fani. Ci la „concurență”, la Antena 1. Prezintă Meteo la Observator, unde a mai fost angajată și acum 15 ani.

„Revenirea la Observator, Antena 1, a fost simplă, naturală, chiar mai naturală decât mi-aş fi închipuit. M-a ajutat enorm faptul că, pe mulţi dintre cei pe care i-am cunoscut în urmă cu 15 ani, i-am regăsit aici, dar şi faptul că toţi colegii au fost drăguţi, amabili, dornici să mă facă să mă simt integrată, ca acasă.

Concluzia este că mi-e bine. Fac cu drag ceea ce fac, cu multă plăcere şi entuziasm, nici nu simt că muncesc. Este o relaxare şi o evadare din casă”, a mai zis ea, potrivit sursei menționate mai sus.

Îmi place foarte mult că la Observator îmi pot scrie singură prognoza, pe felul meu de a fi şi de a vorbi – trece prin filtrul profesionist al producătorului şi meteorologului Simona Căpşună, ea îmi explică dacă am interpretat ceva greşit sau nu şi apoi îmi dă verde şi pot merge mai departe. Prezentarea la Observator este liberă, fără prompter, iarăşi un aspect care mi-a dat mari emoţii, dar au dreptate când spun ca astfel prezentarea este mult mai vie, mai umană, mai aproape de telespectatori”.

Sursa: Ramona Păuleanu / Paginademedia.ro

Schimbare uluitoare! O mare vedetă Pro TV, mutată la Antena 1: „Îmi place foarte mult”
FOTO: @ramonapauleanu

Ramona Păuleanu se ocupă și de podcastul de parenting Creştem mari. Și mai are multe visuri.

„Voiam la un moment dat să fac şi să vând ciocolată de casă, apoi să fac haine pentru copii, să fac un loc de joacă uriaş, să organizez petreceri pentru copii. La ultimele două nu renunţ, sunt pentru viitor”, a mai spus Ramona Păuleanu pentru sursa mai sus menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: