Redactia.ro
Home » TV » Schimbări majore la noul sezon Românii au Talent. Decizia a fost luată de Pro TV și nu mai este cale de întoarcere

Schimbări majore la noul sezon Românii au Talent. Decizia a fost luată de Pro TV și nu mai este cale de întoarcere

Emisiunea „Românii au talent”

Vești bune pentru fanii emisiunii „Românii au talent”. Show-ul lor preferat va reveni pe micile ecrane foarte curând, dar acesta are câteva schimbări față de sezonul trecut.

Noutăți la „Românii au talent”. Ce aduce sezonul 11

Emisiunea „Românii au talent” va începe pe data de 5 februarie 2021, așadar mai este foarte puțin de așteptat pentru fanii înfocați. Ajunsă deja la sezonul cu numărul 11, emisiunea aduce în acest an câteva surprize.

Prima dintre acestea este legată de componența juriului. Aceasta a suferit câteva modificări de-a lungul anilor, iar anul trecut revenise aproape în întregime cu formula originală, cea în care era și Mihai Petre. Surpriza este că în sezonul cu numărul 11, dansatorul și coregraful nu va mai fi. El este înlocuit de frumoasa Alexandra Dinu, care a acceptat provocarea de a face parte din juriu.

O altă surpriză este aceea că, pentru prima dată în 11 ani, „Românii au talent” va avea două ediții pe săptămână, și nu una ca până acum.

Jurații din acest an sunt Andi Moisescu, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andra.

Ce spun jurații despre sezonul 11 de la „Românii au talent”

O să fie un sezon foarte bun, cu multe surprize, unele șocante.

”Acest sezon o să șocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să își arate talentele și pasiunile”, a declarat Andra.

”Este, probabil, cel mai echilibrat sezon de până acum. Toată așteptarea pe care am adunat-o o să explodeze într-un spectacol și într-un maximum de talent, sub această titulatură #unusiunu”, a mărturisit Andi Moisescu.

Alexandra Dinu, mărturisiri despre Românii au talent

Alexandra Dinu a povestit cum arată viața ei după ce a fost angajată la Românii au talent. Aceasta face naveta între Italia, SUA și România.

„Viața mea se împarte între Italia și Statele Unite, iar acum și România. Am ajuns, însă, la București de la Roma. Am revenit în Europa la începutul anului pentru o mini-serie ce trebuia să se filmeze în Italia, însă a venit pandemia, lucrurile s-au tergiversat și filmările s-au amânat.

Am profitat, apoi, de această perioadă, nesperată, de timp liber pentru a petrece timp alături de mama și de bunica mea, care locuiesc la Catania, în Sicilia. Vara mi-am petrecut-o în Sicilia, unde ni s-a alăturat și Mario, așa că a fost o vară cu totul specială”, a povestit Alexandra Dinu, pentru VIVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: