Redactia.ro
Home » Știri » Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o fetiță de 14 ani din Cluj: „Ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ”

Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o fetiță de 14 ani din Cluj: „Ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ”

GALERIE FOTO (7) Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o fetiță de 14 ani din Cluj

Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o fetiță de 14 ani din Cluj. Raisa a plecat dintre noi la vârsta de 13 ani, în urma unui accident grav. Fetița și prietena ei se aflau pe trecerea de pietoni când au fost izbite în plin de un polițist care circula cu viteză. Din păcate, Raisa a murit din cauza loviturilor suferite. Cazul Raisei a îndurerat o țară înteagă, chiar și pe copiii de vârsta ei. Isabella Popa, o fetiță de 14 ani din Cluj, i-a scris Raisei o scrisoare emoționantă.

Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o fetiță de 14 ani din Cluj: „Ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ”

Moartea Raisei a îndurerat o țară întreagă. Fetița, în vârstă de 13 ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist. Sâmbătă, Raisa a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni, iar părinții au rămas cu o durere imensă în suflet. Cazul fetiței a întristat-o și pe Isabella Popa, o fetiță de 14 ani din Cluj, care i-a transmis Raisei o scrisoare emoționantă. Deși nu a cunoscut-o niciodată pe Raisa, povestea ei a întristat-o și a simțit să-i transmită câteva cuvinte. “Dragă Raisa,

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi. Cu toate acestea știu că acum acolo unde ești tu, în Rai, ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinții tăi nu mai trebuie să plângă și să fie triști fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri așa cum îmi doresc să te întâlnesc și eu.

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate și să îți ofere odihna veșnică. Și eu sunt de aceeași vârstă cu tine, iar de azi eu te vor considera prietena mea și îmi doresc să mă călăuzești pe mine și pe toți pe care îi iubești să facă tot ce e bine. Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranța că te vom vedea odată și atunci vom fi cei mai fericiți.

Cu cel mai mare drag, Popa Isabella din Cluj”, este mesajul scris de o fetiță tristă de moartea Raisei.

Raisa a fost înmormântată

Fetița care a decedat după ce a fost lovită de un polițist pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată sâmbătă, 15 ianuarie. Raisa a fost condusă pe ultimul drum de familie, de colegii de la școală, dar și de oameni necunoscuți care au fost îndurerați de soarta micuței. „Durerea oricum e de nedescris, copilul oricum nu-l mai întorci. Nu există, nici nu ai cuvinte şi ca părinte şi ca nepărinte.”, a spus una dintre persoanele care au venit să fie alături familiei îndoliate.

De asemenea, mai mulți oameni s-au strâns în fața Secției 5 al Poliției din Capitală în memoria ei, sperând că vocea lor să fie auzită de către autorirități și o să se ia măsuri. Cei care s-au strâns în semn de protest, au aprins numeroase candele, formând numele micuței Raisa din ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: