Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Scrisoarea emoționantă a unui copil către Moș Crăciun. Ce a putut scrie micuțul

Scrisoarea emoționantă a unui copil către Moș Crăciun. Ce a putut scrie micuțul

Se apropie sărbătorile, iar această perioadă magică din an ar trebui să fie un moment de bucurie pentru toate familiile. Din nefericire unii oameni sunt mai puțini norocoși și multe familii cu copilași nu reușesc să le cumpere cadourile dorite. Povestea unui copil a impresionat internetul. Ce i-a cerut acesta lui Moș Crăciun.

Scrisoarea unui copil care a impresionat internetul

Milioane de copii îl așteaptă în decembrie pe Moș Crăciun cu sufletul la gură, dar nu toți primesc cadourile pe care le cer. Sunt sute de mii de copii, poate chiar și milioane care nu au posibilități pentru a primi jucării drept cadouri de Crăciun. Scrisoarea unui copil a ajuns pe rețelele de socializare și a lăsat internauții în lacrimi.

Copilul i-a cerut lui Moș Crăciun să nu îl mai uite în acest an și să treacă și pe la el. Băiețelul, pe numele său Matei, i-a cerut moșului biscuiți și ciocolată. Matei nu a uitat nici de mama sa și o-a cerut moșului să îi aducă ingrediente pentru a face mâncare pentru a nu mai plânge de fiecare dată. Micuțul nu a uitat nici de bunica sa și l-a rugat pe Moșul să îi aducă portocale și câte ceva pentru cățel.

Dragă Moș Crăciun, eu sunt Matei și am 8 ani. Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiți și să treci și pe la noi. Eu îmi doresc biscuiți și ciocolată. Pentru mami te rog să aduci ceva să facă mâncare ca să nu mai plângă când credem că nu o vedem. Pentru bunica să aduci multe portocale și să nu îl uiți nici pe Bobiță.„, a fost scrisoarea lui Matei.

Mult prea mulți săraci și puțini binefăcători”,”sunt mii de familii care nu au ce să pună pe masă, să cotească și aia cu pensii speciale durerea copilului”,”dorințe simple și curate„, au fost o mică parte dintre comentariile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: