Redactia.ro
Home » Stil de viață » Scrisoarea plină de emoție a unui băiețel, către un preot din Argeș: „Mami mi-a spus că dumneavoastră ajutați copii”

Scrisoarea plină de emoție a unui băiețel, către un preot din Argeș: „Mami mi-a spus că dumneavoastră ajutați copii”

Iată scrisoarea înduioșătoare a unui băiețel, către un preot din Argeș!

Scrisoarea înduioșătoare a unui băiețel, către un preot din Argeș

Un gest emoționant de generozitate a fost făcut de către Deian, un băiețel în vârstă de aproximativ 8 ani din clasa a doua, care a decis să ofere jucării și rechizite pentru copii nevoiași. Scrisoarea plină de inocență a micuțului a ajuns la preotul Ioan Traian Danci, stareț la Schitul Sfântul Mare Mucenic Pantelimon din Argeș.

În scrisoarea sa adorabilă, Deian s-a prezentat drept „Deian Ioachim” și a explicat că mama sa i-a povestit despre faptele bune ale preotului Ioan, care ajută copiii. Micuțul, care își sărbătorise ziua pe 8 septembrie, a dorit să împărtășească din bucuria sa oferind o mașinuță și rechizitele pe care le primise recent la școală. Cu o generozitate și iubire nevinovată, Deian a inclus și o carte de lecturi în pachetul său.

„Mami mi-a spus că dumneavoastră ajutați copii”

„Dragă Părinte Ioan. Pe mine mă cheamă Deian Ioachim și sunt în clasa a 2-a. Mami mi-a spus că dumneavoastră ajutați copii. Astăzi am primit de la școală rechizite și eu am. A fost ziua mea în 8 septembrie și am primit o mașinuță și o trimit pentru un băiețel. Cu iubire, Deiu. Pun și o carte de lecturi”, a scris copilașul în scrisoarea care a fost postată, pe Facebook, de părintele Ioan Danci.

Părintele Ioan Danci a împărtășit scrisoarea emoționantă

Părintele Ioan Danci a împărtășit scrisoarea emoționantă pe pagina sa de Facebook, subliniind gestul admirabil al micuțului Deian.

„La campania de strângere a rechizitelor am primit și această scrisoare emoționantă pe care am păstrat-o aproape de sufletul meu”, a mărturisit starețul schitului.

Scrisoarea, primită în luna septembrie a acestui an, a impresionat nu doar prin gestul caritabil al băiețelului, ci și prin modul în care comunitatea s-a mobilizat pentru a sprijini inițiativa de strângere de rechizite. Părintele Ioan Danci a subliniat că pachetul primit de la Deian a fost distribuit unui alt copil care avea nevoie de sprijin, demonstrând astfel lanțul de bunătate și solidaritate în rândul copiilor.

„Nu știu de unde e copilul. Pachetul a venit în luna septembrie, iar eu am păstrat scrisoarea. Au fost oferite rechizite pentru o persoană, o mașinuță și o carte. Am înțeles că primise rechizite de la școală, iar el avea deja. A dat mai departe unui copil.”, a precizat preotul Ioan Danci pentru Adevărul.ro.

Cu toate că preotul nu cunoaște proveniența exactă a micuțului Deian, gestul său nobil a lăsat o amprentă de frumusețe și generozitate în inima comunității locale din Argeș.

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: