Redactia.ro
Home » Știri » Scrisul tău de mână dezvăluie lucruri despre tine. Ai un IQ ridicat sau nu?

Scrisul tău de mână dezvăluie lucruri despre tine. Ai un IQ ridicat sau nu?

Scrisul tău de mână dezvăluie lucruri despre tine. Ai un IQ ridicat sau nu?

Scrisul tău de mână poate dezvălui anumite lucruri despre tine. Ai un IQ ridicat sau nu? Ești o persoană introvertită sau extrovertită? Acest material îți va oferi câteva răspunsuri.

Scrisul tău de mână dezvăluie lucruri despre tine. Ai un IQ ridicat sau nu?

Poate că nu v-ați gândit la asta, dar scrisul de mână este vital în dezvoltarea unei diversități de aptitudini, cum ar fi concentrarea, memoria, atenția, organizarea și metodologia. De-a lungul vieții, scrisul de mână se schimbă, ba chiar pe parcursul anilor de școală, un elev își poate schimba de mai multe ori felul de a scrie. Pentru profesori, poate că aspectul caligrafic este pe locul doi, iar mai important este să fie lizibil, corect și fără greșeli gramaticale. Oricum ar fi, că este considerat frumos sau urât, scrisul de mână este subiectiv, fără îndoială.

Grafologia sau analiza scrisului de mână este unul dintre cele mai exacte teste de personalitate, dezvăluind o mulțime de trăsături ale caracterului omenesc.

Litere prea mari sau prea mici

Dimensiunea literelor e importantă. Dacă literele sunt prea mari în momentul în care scrii, acest lucru denotă faptul că ești o persoană empatică și care le sare în ajutor celorlalți dacă au nevoie. Îți place să ajuți, iar prin asta ieși în evidență. Pe de altă parte, dacă ești închis/ă în tine, introvertit/ă și preferi să fii singur/ă de obicei, atunci cu siguranță scrii cu litere mici.

Cât spațiu lași între litere

Când scrii de mână și lași spațiu prea mare între litere, acest lucru dezvăluie că ești o persoană care ia decizii bine gândite și analizate. Ești omul faptelor, nu al cuvintelor. Pe de altă parte, dacă spațiul lăsat între litere este destul de mic, se spune că ești un om inteligent, ai un IQ ridicat și pui mult accent pe dezvoltarea ta.

Literele înclinate spre stânga sau spre dreapta

Cu siguranță, în școală, aveam cel puțin un coleg al cărui scris de  mână era aplecat – ciudat? – în partea stângă, spre deosebire de noi, care scriam drept sau cu literele înclinate în partea dreaptă. Dacă scrisul tău de mână este înclinat spre stânga, poți spune că ești destul de egocentric, te consideri buricul Universului. Scrisul înclinat spre dreapta denotă o persoană sociabilă și prietenoasă, gata să lege oricând prietenii și vor să îi vadă pe ceilalți fericiți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: