Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Se căsătorește cu sora sa. Ce a făcut tatăl lor când a aflat de intențiile lor

Se căsătorește cu sora sa. Ce a făcut tatăl lor când a aflat de intențiile lor

GALERIE FOTO (2) s-a casatorit cu sora vitrega

Miguel Oliveira, unul dintre noile staruri de la MotoGP a făcut un anunț ce a șocat pe toată lumea. Pilotul portughez s-a căsătorit cu sora lui vitregă. Nici părinți nu au știut de relația lor o bună perioadă de timp, iar reacția tatălui este surpinzătoare.

Cei doi au ținut relația secretă timp de 11 ani

Pilotul are o poveste de viață care pare a fi ruptă din filme. După o relație secretă ce a durat 11 ani de zile, Miguel a făcut anunțul cel mare. El s-a căsătorit cu sora sa vitregă. Anunțul oficial l-a făcut chiar pilotul de curse pa pagina de Instagram.

”Astăzi, într-un moment foarte important în viețile noastre, am îngenuncheat în fața ei. Da, a fost o modalitate antică să o cer, iar ea a spus că da”, scria pilotul în urmă cu un an, pe Instagram.

Cum a reacționat tatăl lor când a aflat vestea cea mare

Cei doi au ascuns mult timp relația de familie din frica de a nu fi judecați. Abia în 2017 cei doi și-au făcut curaj și au anunțat familia că trăiesc o poveste de dragoste. Chiar dacă mulți bănuiau, vestea tot a fost neașteptată.

Tatăl său, cel care l-a crescut pe pe băiat este fericit pentru decizia lor. Mai mult, acesta a transmis și un mesaj emoționat la aflarea veștii.

”Mă bucur că fiul meu se căsătorește cu femeia vieții lui”, a spus părintele lui Miguel Oliveira.

În 2003 părinții pilotului au decis să divorțeze, iar Miguel a rămas în grija tatălui. După un timp, bărbatul și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu o femeie ce avea doi copii, dintr-un mariaj trecut. Așa s-au cunoscut cei do, iar de atunci sunt de nedespărțit. De-a lungul timpului ei și-au dat seama că între ei este mai mult decât o dragoste fraternă. .

Miguel Olveira, în vârstă de 25 de ani a câștigat săptămâna trecută prima victorie la cel mai important concurs din motociclism. Tânrăul a ocupat poziția fruntașă în Marele Premiu al landului Steiermark (Styria), pe circuitul de la Spielberg.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: