Redactia.ro
Home » Monden » Se dezice Dorian Popa de Călin Donca? „A fost un soi de prietenie. Pe lângă prostul de mine, au mai fost şi alţi ameţiţi…”

Se dezice Dorian Popa de Călin Donca? „A fost un soi de prietenie. Pe lângă prostul de mine, au mai fost şi alţi ameţiţi…”

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital! Cântărețul le-a spus fanilor să nu mai folosească aceste produse

Dorian Popa este unul dintre investitorii care au acceptat să intre într-o afacere cu Călin Donca, cel reţinut acum pentru mai multe capete de acuzare ce i se aduc de către procurori.

„Hâtz John-ule” a investit în afacerea lui Călin Donca, din domeniul energiei. Artistul se declară „șocat” de cele întâmplate și a precizat că nu a încasat nimic de pe urma banilor puși la bătaie.

Cum l-a cunoscut pe Călin Donca

Dorian Popa îi acordă în continuare afaceristului prezumţia de nevinovăţie şi aşteaptă ca justiţia să se pronunţe.

Asocierea de imagine, asocierea în business nu a existat niciodată. Chiar Călin Donca a spus: sunteţi printre primii investitori. Una e asocierea în business, una este un investitor și alta asocierea de imagine. Nu am promovat afacerea, am vorbit deschis pe vlogul meu de YouTube, am explicat în ce investesc, e o chestie normală.

L-am cunoscut pe Călin Donca în momentul în care am vrut să îmi montez panouri fotovoltaice. Cineva apropiat m-a întrebat de ce nu lucrez cu Călin, că omul e de 8 ani în domeniul energiei. Am postat pe vlog și facturile cu care mi-am plătit panourile. Toate informaţiile există în firma mea, probabil şi în firma lui. Şi când mi-am montat panourile pe casă, s-a legat un soi de prietenie.

Mi-a plăcut, omul mi-a vorbit frumos, în continuare nu ştiu ce să zic că se întâmplă, de abia astept ca justitia să decidă şi să ne spună ceva concret.

Atât de dator m-am simţit pentru că am postat aceste lucruri pe YouTube de când s-a întamplat această situaţie încât am stabilit cu toti cei care au investit să-mi trimită pe email numerele lor de telefon, am creat pe whatsapp un grup cu toti aceşti oameni care au investit pentru a putea fi împreună să share-uim informaţii pe care le aflăm.

Nu sunt genul de om care se fofilează şi până una alta cu toţi aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu investiţia noastră.

Am avut un discount în ce priveşte panourile. Preţul plătit pe panouri a fost un pic mai mic pentru casa mea. Există un contract făcut. Suntem circa 40 de investitori în acel grup, eu în continuare aştept mailuri de la toţi oamenii să fim acolo împreună.

Nu ştim nimic concret, să vedem ce decide justiţia. Tot legea justiţiei spune că trebuie plecat de la prezumţia de nevinovăţie”, a spus Dorian Popa la România TV.

L-a sunat soţia lui Donca

Dorian Popa a fost contactat de soţia lui Călin Donca

Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soția domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai știu ce să mai cred.

Între timp am făcut un grup pe WhatsApp cu toţi cei 30-40 de investitori. Am aflat acum cu stupoare că sunt unii oameni care au încasat de la firmele lui Călin.

Deocamdată nu ştim ce se întâmplă acolo. Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile.

Ceea ce mă face să cred totuși că există oarecare dovezi. Înțeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzațiile ce-i sunt aduse domnului.

Însă problema ce mă frământă în mod direct este că și dacă ar fi chestii din trecutul dânsului se pot răsfrânge și asupra afacerilor contemporane, şi nu ne place situaţia şi nu putem să stăm deloc relaxați sau liniștiți„, a zis Dorian Popa la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: