Redactia.ro
Home » Știri » Se prefăcea bolnav ca să obțină bani de pe urma trecătorilor. Povestea falsă a bărbatului a fost încheiată de polițiști

Se prefăcea bolnav ca să obțină bani de pe urma trecătorilor. Povestea falsă a bărbatului a fost încheiată de polițiști

barbat scaun cu rotile

Întâmplare neobișnuită în parcarea unui centru comercial din Alba Iulia. Un individ care pretindea că este paralizat și se afla într-un scaun cu rotile, cu scopul de a primi bani de la oameni prin mila lor, a fost „descoperit” și demascat de către agenții Poliției Locale din Alba Iulia. Incidentul a avut loc marți, 28 martie, în jurul orei 16.30, în parcarea unui magazin Kaufland.

Bărbatul s-a vindecat subit atunci când a observat că polițiștii erau în zonă

Bărbatul din Republica Moldova, care pretindea că este bolnav și se afla într-un scaun cu rotile, a fost descoperit că nu avea nicio problemă fizică când agenții Poliției Locale l-au cerut să se ridice în picioare, amenințându-l probabil cu o amendă.

„Un cetățean din Republica Moldova în vârstă de 32 de ani a fost prins astăzi în jurul orelor 16.30 apelând la mila publicului în parcarea Kaufland. Mâna întinsă avea și o poveste pentru impresionat, plus că omul era într-un cărucior cu rotile. Numai că nu avea handicap. Polițiștii locali au observat acest lucru și i-au cerut să se ridice. A făcut-o într-un loc mai retras să ‘nu se facă de rușine’. Uite un motiv în plus să nu mai încurajați ne-munca…”, a declarat Marius Ardeleanu, polițist local.

Polițiștii locali sunt îngrijorați de fenomenul cerșetoriei și au dat 100 de amenzi

În orașul Alba Iulia, cerșetorii sunt tot mai prezenți, în special în zona turistică și în centrele comerciale. Apariția cerșetorilor din alte județe arată că cerșetoria este o afacere profitabilă în zonă.

O persoană care a interacționat cu cerșetorii a explicat că aceștia câștigă bani prin cerșit și nu sunt deranjați de autorități, în ciuda eforturilor Poliției Locale de a-i sancționa. Cu toate acestea, agenții au afirmat că au dat aproape 100 de amenzi și au emis trei avertismente scrise, de la începutul anului 2023, în valoare totală de 22.500 de lei.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: