Redactia.ro
Home » Știri » Se vor tripla facturile! Mai mulți bani de dat pentru cei care stau la bloc

Se vor tripla facturile! Mai mulți bani de dat pentru cei care stau la bloc

se vor tripla facturile

Vești proaste pentru cei care stau la bloc! Oficialitățile au anunțat că se vor tripla facturile dacă va trece un proiect de lege înaintat de ministrul Economiei. Gabriela Firea trage un semnal de alarmă.

Se vor tripla facturile

Gabriela Firea a făcut declarații cu privire la acest proiect de lege cu ocazia unei conferințe de presă organizate la Primărie. Edilul Capitalei a anunțat că facturile s-ar putea tripla dacă proiectul de lege inaintat de ministrul Economiei va fi adoptat.

Primarul anunță că locatarii vor scoate din buzunar în loc de 100 de lei 300. Potrivit legii, primăria nu ar mai putea subvenționa consumatorii casnici.

„Cine plăteşte acum 100 de lei, va plăti 300 de lei la întreţinere, dacă proiectul de lege al ministrului Economiei, care e demis, dar funcţionează, va fi adoptat. Este vorba de legea prin care primăria nu ar mai putea subvenţiona consumatorii casnici. Aceşti oameni nu sunt bogaţi, aceşti oameni trebuie ajutaţi”, a atenţionat Gabriela Firea.

Gabriela Firea spune că și „țevile sunt politizate acum”

În plus, Firea a anunțat și că dacă Guvernul va acorda un împrumut, atunci banii se vor duce către plata în avans a gazelor.

„Dacă guvernul ne va acorda un împrumut la o dobândă bună, cum a făcut anul trecut,, toţi banii se vor duce la plata, în avans, a gazelor. Marota că Primăria organizează concerte de 1 Decembrie şi de Crăciun şi nu plăteşte gazul în avans, e ridicol, pentru că nici nu se compară costurile, Dar totul e politizat acum, aţi văzut, şi ţevile sunt politizate acum”, a afirmat Firea.

Citește și Calendar ortodox 11 februarie 2020. Sfântul Vlasie, protectorul femeilor însărcinate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: