Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Chitoșcă, despre cum a învins fratele său moartea. Fostul concurent de la Survivor le-a povestit internauților drama prin care acesta a trecut

Sebastian Chitoșcă, despre cum a învins fratele său moartea. Fostul concurent de la Survivor le-a povestit internauților drama prin care acesta a trecut

GALERIE FOTO (3) Sebastian Chitoșcă, despre cum a învins fratele său moartea

Sebastian Chitoșcă, despre cum a învins fratele său moartea. Fostul concurent de la Survivor a rezistat jumătate de an în jungla din Republica Dominicană, făcând față tuturor provocărilor din jungla dominicană. Sebastian Chitoșca a fost eliminat din concurs, întorcându-se extrem de mândru în Germania, acolo unde locuiește familia sa. Ce le-a povestit internauților despre fratele său?

Sebastian Chitoșcă, despre cum a învins fratele său moartea. Fostul concurent de la Survivor le-a povestit internauților drama prin care acesta a trecut

Sebastian Chitoșcă, despre cum a învins fratele său moartea. Parcursul său în emisiunea Survivor România a luat sfârșit după jumătate de an în care a rezistat tuturor provocărilor. Sebastian Chitoșcă a fost unul dintre concurenții emisiunii care a făcut față cu brio traseelor din Republica Dominicană. Fostul fotbalist a părăsit competiția în urmă cu o săptămână. „Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici.Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei”, a spus Sebastian Chitoșcă, după ce a fost eliminat.

Sebastian este activ pe rețelele de socializare, ținând legătura cu fanii care l-au susținut în timpul show-ului. Recent, acesta le-a spus internauților cum se simte fratele său care a suferit un accident grav, în urmă cu câțiva ani.

Fostul concurent a spus că fratele său este un adevărat supraviețuitor, având în vedere că medicii nu i-au dat multe șanse de supraviețuire. „El este cu adevărat un supraviețuitor, acum aproximativ 2 ani după un accident fratele meu a stat aproximativ 1 luna jumate in coma, șansele lui de a supraviețui erau de 6%. Însă după 2 operații pe creier fratele meu a luptat și doar cu ajutorul lui Dumnezeu el a supraviețuit 🙏 Te iubesc, Bro !”, a scrie Sebastian Chitoșcă pe rețelele de socializare.

Fratele lui Sebastian Chitoșcă a suferit un accident grav

Sebastian Chitoșcă a debutat în liga profesionistă de fotbal, iar la 18 ani a jucat la Echipa Națională, iar ulterior a fost transferat la Steaua. Cu toate astea, Sebastian a renunțat la fotbal pentru a-și ajuta fratele care a suferit un accident grav în urmă cu câțiva ani. Fostul concurent de la Survivor România a plecat în Germania la muncă pentru a face rost de bani pentru fratele său.

Sebastian Chitosca fotbal

În urmă cu ceva timp, fratele lui Sebastian a fost implicat într-o altercație pe terasă, în urma căruia a primit o lovitură la cap și a intrat în comă. „Spre binele nostru, în proporție de 90 la sută fratele meu este foarte bine. Avea 1 la sută șanse să trăiască sau să rămână legumă. Dumnezeu a fost cu el, cu noi. Acum este stabil, merge pe picioarele lui, vorbește. Nu mi-am imaginat niciodată că îl văd plecând bine de acasă și la trei ore să fie aproape mort, era în comă de gradul IV. Pentru el aș vrea să fac asta, pentru că am renunțat la viața meu pentru el și trăiesc doar pentru el acum‘, a declarat Sebastian Chitoșcă.

Sebastian impreuna cu familia sa
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: