Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Chitoșca, despre relația dintre Laura Giurcanu și TJ Miles, la Survivor 2022: „Afectează echipa”

Sebastian Chitoșca, despre relația dintre Laura Giurcanu și TJ Miles, la Survivor 2022: „Afectează echipa”

GALERIE FOTO (2) Sebastian Chitoșca, despre relația dintre Laura Giurcanu și TJ Miles

Sebastian Chitoșca, despre relația dintre Laura Giurcanu și TJ Miles. Fostul concurent la Survivor România a vorbit despre conflictele dintre concurentii din echipa Faimoșilor. Sebastian a analizat și relația dintre Laura Giurcanu și TJ Miles, fiind de părere că această legătură poate trage echipa în jos.

Sebastian Chitoșca, despre relația dintre Laura Giurcanu și TJ Miles, la Survivor 2022: „Afectează echipa”

Sebastian Chitoșca a participat la Survivor România 2021, făcând parte din echipa Faimoșilor. Fostul concurent a vorbit despre conflictele care au apărut între Faimoși, în noul sezon Survivor România. Sebastian a vorbit și despre apropierea dintre Laura Giurcanu și TJ Miles. Fostul fotbalist susține că dezvăluirile făcute de Andreea Tonciu, conform cărora între cei doi Faimoși ar fi mai mult decât o prietenie, ar putea fi adevărate.

“Sunt de altă părere. A avut dreptate, n-a avut dreptate, e părerea ei. O relație de dragoste într-o competiție afectează echipa. În momentul în care ăia doi amoroși nu se mai înțeleg sunt afectați și nu mai dau același randament. Poate, într-o seară, în loc să se culce unul pe o parte și altul pe cealaltă parte se strâng mai mult în brațe și se face 3-4 dimineața. Te trezești la ora 7 debusolat puțin. Când vii la o muncă, faci o muncă și te axezi pe aia. Nu ai venit la Din dragoste”, este analiza făcută de Sebastian Chitoșcă.

Tj Miles si Laura Giurcanu

Chitoșcă a declarat că o crede pe Andreea Tonciu, mărturisind că o admiră pe aceasta. În ediția de marți, 25 ianuarie, TJ Miles a pierdut în fața lui Relu Păunescu. Sebastian susține că Războinicii îl poate învinge pe TJ Miles. “Când joci cu Relu, excludem vârsta, nu pot să fiu supărat dacă m-a bătut acel om. E clar că TJ poate fi bătut nu doar la traseul ăsta. Îl ajunge Relu cu viteza luminii, dar unde-i viteza? Aici au fost de la egal la egal. Bravo, Relu”, a spus fostul fotbalist.

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România 2022

Andreea Tonciu a părăsit Survivor România după doar 10 zile. În cursa pentru eliminare de săptămâna aceasta au intrat Otilia Bilionera, la nominalizarea Laurei Giurcanu, Robert Niță, la nominalizărea lui Cătălin Zmărăndescu și Andreea Tonciu, la nominalizările celorlalți faimoșilor. Astfeș, bruneta a fost cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii. După 10 zile de concurs, Andreea a fost eliminată din concurs. „Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a fost reacția Andreei după ce a aflat că trebuie să plece acasă.

În ediția de duminică seara, Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce acesteia i s-a făcut rău. Ea a fost așezată pe targă și transportată cu ambulanța la spital, în timp ce colegii priveau îngrijorați. În același timp, în tabăra Războinicilor au apărut primele comentarii: „Are o limită de adaptare. Când corpul ajunge la limita la care el se poate adapta și nu mai poate, el respinge orice, el nu mai poate să mai asimileze nimic, nu-i mai convine nimic”, spune Elena Matei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: