Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Dobrincu a fost dus de urgență la spital Floreasca! A suferit un grav accident casnic!

Sebastian Dobrincu a fost dus de urgență la spital Floreasca! A suferit un grav accident casnic!

Sebastian Dobrincu are mari probleme de sănătate. El a suferit un accident casnic. acum câteva zile, în urma căruia a ajuns la Urgențe și în sala de operații a Spitalului Floreasca din Capitală.

Fostul jurat de la „Imperiul Leilor” a dezvăluit că și-a retezat degetele unei mâini din cauza neatenției.

Şi-a tăiat degetele în bucătărie

Sebastian Dobrincu a ajuns la Spitalul Floreasca din București, în urma unui accident pe care l-a suferit în bucătărie. Dobrincu a fost operat de urgență, după ce și-a tăiat degetele cu feliatorul de legume.

Într-o postare pe Instagram, tânărul antreprenor a explicat că susține, financiar și moral, proiectul #SpitalePubliceDinBaniPrivati al Fundației Metropolis, motivând că „neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți”.

„De ce susțin #SpitalePubliceDinBaniPrivati? Fiindcă neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător.

Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca. Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi.

Împreună putem schimba asta”, a scris Dobrincu, încurajându-i pe români să doneze bani pentru a contribui la renovarea spitalelor publice.

Militează pentru donaţii către Fundeni

Dobrincu le cere urmăritorilor lui să susțină prin donații renovarea și echiparea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni.

Împreună putem schimba asta. Echipa #SpitalePubliceDinBaniPrivati renovează și utilează spitale de peste 3 ani, iar pe lângă faptul că s-a investit peste €3M+, anul acesta a reușit să schimbe legea fiscală.

De data aceasta, Fundația Metropolis propune un proiect care implică o investiție de peste 800.000 de euro: renovarea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni — unul dintre cele mai mari centre de transplant din țară”, a mai scris Sebastian Dobrincu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: