Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Secretul aflat de o femeie în ziua în care și-a îngropat soțul

Secretul aflat de o femeie în ziua în care și-a îngropat soțul

S-au căsătorit și au trăit fericiți timp de 13 ani, deși între ei era o diferență de vârstă considerabilă. În ziua în care femeia de 33 de ani și-a înmormântat soțul, puținele rude ale bărbatului care mai erau în viață i-au spus adevărul văduvei sale. Secretul pe care bărbatul îl ținuse în toți acești ani au făcut-o pe femeie să cadă în genunchi.

Secretul teribil pe care un bărbat l-a ținut timp de 13 ani

S-au cunoscut printr-o întâmplare fericită și ușor-ușor s-a înfiripat dragostea între ei. Dată fiind vârsta înaintată a bărbatului, acesta și-a cerut iubita tinerică în căsătorie și a sperat că-i va rămâne alături tot restul vieții. 13 ani mai târziu, bărbatul a decedat în urma unui infarct. La înmormântare, văduva lui de doar 33 de ani a aflat adevărul pe care acesta i-l ascunsese în toți acești ani.

Rudele rămase în viață ale bărbatului i-au spus că cel pe care l-a iubit în ultimii 13 ani era chiar… bunicul său! Cum fusese posibil așa ceva? Bărbatul avusese două fiice din prima căsătorie, însă acestea din urmă s-au înstrăinat după ce mama lor a murit. Au părăsit țara și au emigrat în Germania, unde se stabiliseră. În toți acești ani, bărbatul nu ținuse deloc legătura cu cele două fiice ale lui.

Cum aflase bărbatul că soția îi era… nepoată?

Femeia care se căsătoriseră cu bărbatul mai în vârstă, pe nume Anna Grahmson, era la rândul ei înstrăinată de mamă. Niște conflicte mai vechi au făcut-o pe femeie să se îndepărteze de părinții ei. Iar în ziua nunții ei, când mama ei aflase că urma să se căsătorească cu un bărbat mult mai în vârstă, refuzase să se prezinte la nuntă. Așa se face că adevărul s-a aflat mult mai târziu.

Interesat de faptul că soția lui tinerică nu se înțelea cu părinții, bărbatul mai în vârstă a făcut niște săpături în trecutul femeii pentru a încerca s-o apropie de familie. Atunci a aflat că cea cu care se căsătoriseră era chiar… nepoata lui. Speriat de faptul că la aflarea adevărului femeia l-ar fi părăsit, bărbatul a ținut totul secret. Așa se face că adevărul a ieșit la iveală tocmai după moartea sa.

Citește și Farsa făcută de o femeie soțului ei după ce acesta a băut peste măsură

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini