Redactia.ro
Home » Monden » Secretul de care se jenează Pepe. A ajuns la poliție

Secretul de care se jenează Pepe. A ajuns la poliție

Secretul de care se jenează Pepe. Artistul a dat din casă și a mărturisit pe canalul său de youtube faptul care îl face să se simtă rușinat. Mai exact, este vorba despre un gest din copilărie care l-a adus în atenția oamenilor legii. Aceștia l-au prins și…l-au plimbat puțin cu mașina.

Secretul de care se jenează Pepe. A ajuns la poliție

Secretul de care se jenează Pepe. Artistul și-a adus aminte o faptă din copilărie pe care a relatat-o pe contul său de youtube. Se amuză, dar se simte și rușinat, de altfel, de ceea ce a făcut. Asta mai ales pentru că polițiștii l-au prins și l-au plimbat puțin cu mașina, spune tatăl cântărețului, potrivit cancan.ro

Mai exact, în emisiunea sa online, Pepe l-a avut invitat pe tatăl său. Acesta a dezvăluit cum i-a dat bani lui Pepe și surorii sale, să își cumpere înghețată. Însă, Pepe nu s-a mulțumit doar cu atât. A îndrăznit să fure un biberon pentru fratele său și, drept urmare, l-au prins oamenii legii.

”S-au dus Pepe şi cu Loredana mea să îşi cumpere ceva, le dădusem bani pentru îngheţată. Apoi, a venit Loredana plângând că Pepe e în maşina de Poliţie. Luase un biberon pentru Franco, plângea”, a divulgat tatăl lui Pepe.

Pentru a se asigura că nimeni nu-l vede, Pepe a băgat în sân biberonul.

”Îl băgasem în sân, m-a luat Poliţia pentru că am furat un biberon. Comedia de pe lume”, a adăugat latino lover-ul.

Pepe, alături de tatăl său, Ion, în cadrul emisiunii pe care o are pe canalul său de YouTube © captură video YouTube 

Pepe, încă în proces de divorț de Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au ales să divorțeze, anul trecut. Artistul a dat vestea, în luna noiembrie, și a precizat că Raluca este cea care a pus piciorul în prag.

”Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe pe canalul său de youtube.

Divorțul are loc la notar. De altfel, de dragul celor două fetițe ale lor, Pepe și Raluca au decis să păstreze legătura. Le-a fost destul de greu să le dea vestea despărțirii fiicelor lor. Pepe a mai precizat atunci că a încercat să o întoarcă pe Raluca din drum, dar… în zadar.

”Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații.Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul, dar dacă nu se poate, nu se poate. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, restul nu mai contează (…). Vom merge la notar, nu există niciun fel deproces”, a adăugat artistul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: