Redactia.ro
Home » Monden » Decizia luată de Pepe și Raluca pentru binele fetițelor lor. Cum va fi programul de vizită

Decizia luată de Pepe și Raluca pentru binele fetițelor lor. Cum va fi programul de vizită

GALERIE FOTO (3) Decizia luată de Pepe și Raluca pentru binele fetițelor lor

Decizia luată de Pepe și Raluca pentru binele fetițelor lor. După ce s-au despărțit, Pepe și Raluca au luat decizii gândindu-se numai la binele celor două fetițe pe care le au împreună, Rosa și Maria. Fără să implice autoritățile, atât Pepe, cât și Raluca au decis la cine să rămână fetițele.

Decizia luată de Pepe și Raluca pentru binele fetițelor lor. Cum va fi programul de vizită

Decizia luată de Pepe și Raluca pentru binele fetițelor lor. Pepe a luat pe toată prin susprinde în luna noiembrie, după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă, după opt ani de relație. Deși au două fetițe împreună, cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Cu toate astea, atât Pepe, cât și Raluca au luat hotărâri benefice pentru Rosa și Maria. Decizia luată de Pepe și Raluca pentru binele fetițelor lor.

Pepe și Raluca Pastramă au fost de acord să aibă custodie comună, iar decizia privind locuința celor două fetițe a fost luată împreună. Maria și Rosa au fost de acord să locuiască cu tatăl lor în vila din Pipera, acolo unde au crescut. Raluca a fost și ea de acord în anumite privințe. „ Fetele au ales să locuiască cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, când vor dori! Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori”, au spus apropiații familiei.

În ceea ce privește programul de vizită, Raluca va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar cu anumite condiții. La sfârșit de săptămână fetițele vor rămâne la Raluca Pastramă, dar în zilele în care aceasta va dori să le ia, trebuie să le aducă apoi să doarmă la vila din Pipera. „ Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face week-end-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, au declarat surse din anturajul lor.

Pepe a fost cu fiicele sale la munte

După ce situația s-a calmat, în urmă cu câteva zile Pepe a decis să dea o fugă la munte împreună cu Rosa și Maria, dar și de o vedetă apropiată lui și extrem de cunoscută în showbiz-ul românesc. Cei trei s-au distrat pe pârtie, au schiat și s-au bătut cu zăpadă. Pentru că este un tată responsabil, Pepe le-a așteptat pe fetele lui să termine școala online, după care a ieșit cu ele pe pârtie. În tot acest timp, artistul și-a petrecut timpul cu bunul său prieten, Liviu Vârciu. Dar se pare că prezentatorul tv nu prea s-a distrat, pentru că a avut loc de un incident neplăcut. Liviu și-a pierdut cheile de la mașină pe pârtie, iar Pepe a fost nevoit să apeleze la ajutorul internauților în speranța că cineva va găsi cheia de la mașina lui Vârciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: