Redactia.ro
Home » Monden » Secretul emisiunilor cu Vulpița și Viorel. Cum sunt cei doi în spatele camerelor

Secretul emisiunilor cu Vulpița și Viorel. Cum sunt cei doi în spatele camerelor

Vulpița și Viorel au devenit, în urmă cu un an, unele dintre cele mai cunoscute personaje de divertisment, din televiziune. Soții Stegaru au cunoscut celebritatea la Acces Direct, datorită unui fals caz de viol. Cei doi au adus mari audiențe postului Antena 1, iar în spatele camerelor scenariile erau bine organizate. Însă, potrivit unor surse playtech.ro. Vulpița și Viorel reușeau de multe ori să improvizeze, spre uimirea staff-ului TV.

Secretul emisiunilor cu Vulpița și Viorel

De un an, Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje din TV. Faima și-au dobândit-o prin intermediul emisiunii Acces Direct, căruia i-au adus mari audiențe. Odată cu acest record, staff-ul Antena 1 le-a construit soților Stegaru scenarii bine puse la punct, iar de multe ori cei doi reușeau să improvizeze, spre uimirea tuturor, informează playtech.ro.

Unul dintre angajații Antena 1 a mărturisit că Vulpița și Viorel ascultau atent indicațiile, iar atunci când porneau camrele cei doi își intrau foarte bine în rol.

”Vulpiţa şi Viorel nu întrebau prea multe legate de scenariul emisiunilor. Erau destul de tăcuţi, chiar şi la câteva luni după ce deveniseră cunoscuţi. Poate chiar timoraţi. Nu cereau sfatul nimănui, ascultau doar indicaţiile. Într-un fel, părea că le pasă doar de cameră. Cum se striga motor, deveneau alte persoane. Ei ştiau ce au de făcut, să-şi expună viaţa, şi au făcut uneori asta fără niciun fel de oprelişte, chiar şi spre surprinderea noastră”, a dezvăluit unul dintre membrii echipei de filmare, pentru sursa menționată anterior.

Gata cu Vulpița și Viorel! Mirela Vaida aruncă bomba: „Serialul s-a încheiat”

Treptat, Vulpița și Viorel s-au obișnuit cu cei de la postul de televiziune, însă nimeni nu a legat prietenii cu aceștia. Totul era privit precum o afacere.

”Totul era privit ca un fel de afacere. Veneai la muncă şi-ţi făceai treaba. Nimeni nu punea întrebări suplimentare, nu cerea numere de telefon, nu te întâlneai cu nimeni după emisiuni. Nici nu prea aveai cum, dată fiind toată povestea asta cu pandemia. Nu s-au legat prietenii cu ei!”, a mai dezvăluit membrul echipei.

Vulpița și Viorel au fost depistați cu coronavirus în luna iulie, astfel au stat în izolare și Acces Direct a difuzat episoade mai vechi. În luna Septembrie, Mirela Vaida anunța că cei doi vor pleca definitiv de pe micile ecrane. Nu s-a a întâmplat astfel, căci cei doi au revenit în luna noiembrie. Au revenit într-o formulă de trei, deoarece Veronica este însărcinată și urmează să dea naștere unui băiat.

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel

Între timp, cei doi soți Stegaru s-au mutat în Buzău și de acolo mai filmează episoade pentru emisiune. Nașii copilului pe care Vulpița urmează să-l aducă pe lume, sunt cântăreața Liliana Moise și soțul ei. De Revelion, Vulpița și Viorel au petrecut cu aceștia.

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei

Faptul că va da naștere celui de al doilea copil a stârnit multă intrigă din partea socrilor și vecinilor. Aceștia nu cred că este al lui Viorel. De altfel, nici internauții nu au o părere prea bună despre Vulpița.

”Nu vreau răul nimănui. Dar decat sa faci un copil iar apoi sa iti amintești de el la Paste sau Crăciun. Mai bine las-o balta”/,Orice ai avea sa fie sanatos/sanatoasa dar cel mai important sa aveți grija de el/ea și sa nu faceti cum ați făcut și cu fetita pe care o aveți” , au scris internauții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: