Redactia.ro
Home » Monden » Secretul tineretii lui Mihai Trăistariu. La ce alimentele a renunțat pentru a se menține în formă la 47 de ani

Secretul tineretii lui Mihai Trăistariu. La ce alimentele a renunțat pentru a se menține în formă la 47 de ani

Mihai Trăistariu, artistul cu o carieră impresionantă și în continuă ascensiune, împlinește 47 de ani, dar aspectul său tineresc și forma fizică excelentă lasă impresia că timpul nu a lăsat prea multe urme asupra lui. Cu toate acestea, secretul său nu constă doar în darul genetic, ci și în schimbările semnificative pe care le-a făcut în ceea ce privește alimentația și stilul de viață.

La ce alimente a renunțat Mihai Trăistariu

Una dintre schimbările radicale pe care Mihai Trăistariu le-a făcut este renunțarea la preparatele din carne. Acesta a ales să adopte un regim vegan, în ciuda faptului că nu este prima încercare de acest gen. Cu determinare și convingere, artistul a spus adio carnii și a făcut trecerea la o dietă bazată pe produse de origine vegetală.

În cadrul noului său regim alimentar, Mihai Trăistariu își asigură necesarul de vitamine și proteine din plante. El subliniază că nu este o schimbare complicată și că există o varietate bogată de alimente vegetale, precum legume, fructe și fasole, care pot satisface nevoile nutriționale. Cu toate acestea, este important să suplinească vitaminele B12 și D, care nu se găsesc în mod natural în plante. Cu toate că schimbarea la dieta vegană poate părea dificilă pentru unii, Mihai Trăistariu se simte încrezător și hotărât să încerce această nouă direcție alimentară.

Cu privire la motivele care stau în spatele acestei decizii radicale, artistul a mărturisit că îi este milă de animale și că a văzut mai multe filmulețe care l-au sensibilizat și mai mult. Acest lucru l-a îndemnat să facă această schimbare importantă în viața sa, demonstrând astfel un angajament profund pentru protejarea mediului și a vieții animalelor.

„Acum am mâncat o supă de dovleac și niște ghimbir cu un fel de fresh. Nu e așa de greu, ai fasole, de toate, legume și fructe, nu e greu, trebuie să suplinești vitamina B12, care era în carne și D. Proteine ai în plante. Eu am mai fost vegetarian și mâncam iaurt, lapte și ou, acum vreau să le scot și pe astea, să văd cum e.

Am văzut studii, ieri când am scris pe Facebook mi-a scris Kamara că îmi dă sfaturi, că e de 5 ani, mai sunt vedete. E un pic mai sănătos, unii spun, alții mă ceartă, mi-a scris un nutriționist că greșesc.”, a declarat Mihai Trăistariu, la Spectacola.

Mihai Trăistariu își menține forma fizică prin exerciții fizice

Pe lângă schimbările din alimentație, Mihai Trăistariu își menține forma fizică și vitalitatea prin exerciții fizice regulate. Deși în trecut a făcut sală cu ajutorul unui antrenor, în prezent, el își organizează singur antrenamentele. Stilul său de viață activ este un alt factor cheie în menținerea formei fizice și a sănătății la vârsta de 47 de ani.

De asemenea, artistul este prezent la diverse evenimente în perioada de vară, participând la concerte și alte activități. În timpul acestor perioade aglomerate, el se străduiește să controleze caloriile și să aibă grijă de el atât cât poate. Această atenție la detalii și grija pentru nutriție sunt elemente esențiale în menținerea aspectului tânăr și a energiei pe care Mihai Trăistariu o afișează cu mândrie.

„Am făcut și sală. Am făcut cu antrenor la început, am învățat și apoi am făcut singur. Merg primăvara 3 luni și iarna 3 luni, vara vin mereu dimineața turiștii, seara am concerte. Vreau să-mi fac simțită prezența, astfel încât să se întoarcă. (…). Când fac sală mă controlez la calorii, să nu exagerez. Am fost mereu atent la mâncare, vegan o să fiu cât pot, dacă pot toată viața, e genial, dar eu cred că e bine, asta e părerea mea. Știu persoane care sunt de 30 de ani și au analizele bune.”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Astfel, Mihai Trăistariu ne demonstrează că vârsta nu trebuie să fie un obstacol în calea unei vieți sănătoase și pline de vitalitate. Prin renunțarea la carne și adoptarea unui regim vegan, precum și prin exerciții fizice regulate și un stil de viață activ, el este un exemplu de inspirație pentru toți cei care își doresc să se mențină în formă și să aibă grijă de sănătatea lor, indiferent de vârstă.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: