Redactia.ro
Home » Monden » Secretul unei femei care sfidează vârsta de 73 de ani cu aspectul său. Ce produs a eliminat complet din alimentație FOTO

Secretul unei femei care sfidează vârsta de 73 de ani cu aspectul său. Ce produs a eliminat complet din alimentație FOTO

GALERIE FOTO (7)

La 73 de ani, Vera Wang arată din ce în ce mai bine pe zi ce trece. Mulți sunt șocați de pielea ei tânără și sănătoasă și când o văd cred că nu are mai mult de 25 de ani. Iată ce secret are pentru a se menține atât de bine!

Vera Wang sfidează vârsta de 73 de ani cu aspectul său

Vera Wang, născută la 27 iunie 1949, a visat să scrie istorie pentru Statele Unite ale Americii la Jocurile Olimpice, la patinaj. Din păcate, aceasta a ratat participarea la echipa olimpică la sfârșitul anilor 1960 și s-a orientat spre modă și a devenit o celebră creatoare de modă.

Fosta patinatoare artistică este „acuzată”, deseori, în glumă de către urmăritorii de pe rețelele de socializare că are doar 25 de ani și că sfidează reala sa vârstă, de 73 de ani.

Sursa foto: Instagram Vera Wang

Dieta cu care se menține în formă Vera Wang

Pentru a se menține în formă, Vera Wang este atentă la alimentație, dar cel mai important nu neglijează sportul.

Creatoarea de modă are o dietă bazată pe legume fierte la aburi și orez negru pe care le consumă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud. Totodată consumă sashimi și pui. De asemenea, Vera Wang mănâncă deseori salată de anghinare.
Singurele produse mai nesănătoase pe care le consumă sunt chipsurile și pufuleții.

Cu toate acestea, Vera Wang are și un produs pe care l-a eliminat complet din alimentație, sucurile acidulate, chiar și versiunile fără zahăr.

Vera Wang: „Renunțarea la sucuri a fost cea mai grea parte”

Aceasta susține că bea doar apă:

„Eu beau doar apă. Am renunțat să mai beau sucuri acum șase ani. Să renunț la sucuri a fost cel mai greu”, a declarat Vera Wang, în urmă cu un an, citată de The List.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: