Redactia.ro
Home » Știri » Șeful Gărzii Forestiere Suceava s-a pozat la bustul gol și i-a trimis-o unui activist de mediu! ”Trebuie să o şi dovedesc”

Șeful Gărzii Forestiere Suceava s-a pozat la bustul gol și i-a trimis-o unui activist de mediu! ”Trebuie să o şi dovedesc”

Șeful Gărzii Forestiere Suceava s-a pozat la bustul gol și i-a trimis-o unui activist de mediu! ”Trebuie să o şi dovedesc”

Şeful Gărzii Forestiere Suceava a făcut o gafă uriașă! Mihai Găşpărel s-a pozat la bustul gol și i-a trimis imaginea unui activist de mediu!

Șeful Gărzii Forestiere Suceava s-a pozat la bustul gol și i-a trimis-o unui activist de mediu! ”Trebuie să o şi dovedesc”

Mihai Găşpărel, șful Gărzii Forestiere Suceava, și-a făcut recent un selfie, stând la soare, la bustul gol, şi i-a trimis imaginea activistului de mediu Tiberiu Boşutar, însoţită de un mesaj. Dacă atunci părea doar o poză inofensivă, se pare că acum, la patru ani distanță, fotografia a devenit virală.

Recent, activistul de mediu Tiberiu Boşutar, din Moldoviţa, a publicat un clip pe pagina de Facebook ”Legea Codrului” în care a arătat că, în 2017, şeful Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Găşpărel, şi-a făcut o fotografie la bustul gol, stând la soare, pe care i-a transmis-o. Imaginea era însoţită de următorul mesaj: ”Unii îşi ţin rotunjimile la soare. Te iubesc”.

În replică, activistul a scris: ”Pe asta cu Te iubesc o păstrez”. Găşpărel a replicat: „Asta este. Am scris o…De acum trebuie să o şi dovedesc”.

Activistul a dat publicității întreaga poveste

După ce a aflat că Mihai Găşpărel ar putea fi numit la conducerea Gărzii Forestiere Naţionale, o instituţie publică care ar urma să centralizeze Gărzile Forestiere descentralizate la nivelul fiecărei regiuni, activistul a dat publicităţii întreaga poveste.

Reprezentanţii Gărzii Forestiere Suceava au transmis un comunicat de presă în se arată că Mihai Găşpărel a transmis din greşeală imaginea unui alt destinatar.

”Domnul T. Bosutar a dat publicităţii un fragment din conversaţia purtată în luna august 2017 prin intermediul unei reţele de socializare, având cunoştinţă de faptul că mesajele transmise de inspectorul şef al Gărzii Forestiere Suceava, ce fac obiectul articolului de presă, erau eronat postate în conversaţia dintre cei doi, acestea fiind de fapt adresate soţiei inspectorului şef. Deschiderea şi modul prietenesc prin care inspectorul şef a încercat să-şi scuze greşeala de a posta aspecte ce privesc spaţiul personal al acestuia fac obiectul unei campanii purtate în spaţiul public menite să discrediteze persoana acestuia. Acestea sunt scoase din context şi interpretate tendenţios cu scopul de a compromite prin orice mijloace persoana domnului Mihai Găşpărel”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii Gărzii Forestiere susţin că aceste campanii de compromitere publică a unor funcţionari publici, folosind aspecte din viaţa privată, fără niciun alt argument care să privească capacitatea şi pregătirea profesională, au devenit principala metodă prin care buna credinţă a societăţii civile este indusă în eroare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: