Redactia.ro
Home » Știri » Șeful Simonei, mama fetiței ucise din Sectorul 4, face declarații care pot răsturna cursul anchetei. Abia acum s-a aflat

Șeful Simonei, mama fetiței ucise din Sectorul 4, face declarații care pot răsturna cursul anchetei. Abia acum s-a aflat

fetita ucisa sectorul 4

Noi detalii despre moartea copilei de 12 ani, al cărei trup a fost găsit în lada unei canapele, ies la suprafața. Șeful Simonei, anagajatorul acesteia din Spania, face mărturisiri care ar putea să ofere indicii importante oamenilor legii.

Șeful Simonei, declarații care ar putea răsturna cursul anchetei

În urmă cu puțin timp, mama fetei ucise din sectorul 4 a fost arestată pe teritoriul Spaniei, acolo unde muncea. Odată cu arestarea acesteia ies la iveală detalii care ar putea schimba radical cursul anchetei. Cel care a oferit amănunte importante a fost chiar șeful Simonei.

În urmă cu puțin timp, Marius a vorbit despre ce s-a întâmplat pe data de 12 aprilie, atunci când a fost contactat de Simona și concubinul ei, cu propunerea să se angajeze la firma acestuia. El a acceptat să-i angajeze pe aceștia. dar i s-a părut extrem de bizar că perechea și-a făcut apariția în Spania la două zile după ce au pus la punct la punct detaliile.

„Pe data de 12 aprilie, ei m-au contactat pe mine(…) Eu le-am spus că pot să vină, nu este nicio problemă, suntem o familie, au mai fost în Spania. Ei au mai fost în Spania, în zona Sevilla prin iarnă și m-a mirat că au ajuns foarte repede.

Eu am vorbit cu ei pe data de 12 și le-am spus că o să facă două zile și două nopți și pe data de 13, 14, mi-au spus că sunt deja în Spania(…) Mama Simonei spune că a vorbit cu ea înainte de Paște. Înainte de Săptămâna Mare au omorât-o. Au ajuns la mine în data de 15 după-amiază. Am rămas surprinși toții, pentru că a lăsat totul în fermă și a plecat”, a declarat șeful Simonei.

Ce i-a povestit Simona șefului său despre fetița sa

Șeful Simonei a fost surprins și de poveștile pe care le-a aflat de la Simona. Femeia i-a povestit că fetița avea o relație foarte bună cu Marcel, principalul suspect al crimei. Conform spuselor Simonei, Marcel era un tată vitreg foarte implicat și era extrem de darnic cu fetița. Adesea îi oferea sume de bani și îi îndeplinea toate capriciile.

„Spunea că fata e mai atașată de el decât de ea, pentru că i-a cumpărat haine, îi cumpăra numai haine scumpe, că a dat și 80 de euro pe o geacă și 100 de euro îi dă, dacă îi spune fata(…) Ea nu ne-a spus până aseară că e al treilea concubin. Noi până aseară, am știut că băiatul și fata sunt ai lor”, a declarat șeful Simonei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: