Redactia.ro
Home » Monden » Selly își deschide un alt canal de YouTube. Vloggerul se reprofilează și este gata să vină cu ceva nou: ”Va fi un adevărat succes”

Selly își deschide un alt canal de YouTube. Vloggerul se reprofilează și este gata să vină cu ceva nou: ”Va fi un adevărat succes”

Selly

Andrei Șelaru sau Selly, așa cum îl cunoaște o țară întreagă, este gata să treacă la un nivel nou. Tânărul se pregătește să aducă ceva nou pe YouTube, după aproximativ 10 ani de când are canalul său oficial. Anunțul a fost făcut în exclusivitate pentru Redactia.ro de către vlogger.

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri de pe YouTube, reușind să cucerească peste 3,21 de milioane de abonați. Tânărul a investit încă de la o vârstă fragedă în această pasiune a sa, iar acum reușește să culeagă roadele.

Selly pune bazele unui nou canal de YouTube

Cel care s-a ocupat anul acesta în mare parte de buna funcționare a festivalului „Beach, Please!” a mărturisit cu sinceritate ce planuri de viitor are. Mai exact, Selly este gata să înceapă un nou capitol ți să creeze un nou canal de YouTube.

Tânărul susține că nu va renunța nici la actualul său cont principal, ci pur și simplu va face un cont secundar. În exclusivitate pentru Redactia.ro, acesta a mărturisit că s-a apucat deja de filmat, fiind vorba despre un cont unde va posta exclusiv videoclipuri cu reacții. Acest tip de conținut a devenit destul de popular, iar vloggerul își dorește să le ofere celor care îl urmăresc lucruri calitative.

„Lucrez la consolidarea conținutului pe canalul meu de YouTube și la lansarea unui canal secundar de YouTube. Asta e o informație pe care o anunț în premieră, aici la voi. După 11 ani de YouTube, lansez un al doilea canal de YouTube care cred că va fi un adevărat succes. Va avea un format de tip „Reacții” (Reacting Show) și cred că va merge foarte bine”, a explicat Selly, în exclusivitate pentru Redactia.ro.

Selly, cel mai urmărit vlogger din România

Pasiunea pentru YouTube a apărut încă de la o vârstă fragedă pentru Andrei. Acesta și-a implorat părinții să îi achiziționeze o cameră video, cu care a început să se filmeze, iar din clasa a cincea a postat regulat videoclipuri pe YouTube.

„Ideea e că am început să fac primii bani din Google AdSense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă, primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging. Aveam 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei. Erau banii mei. A fost un sentiment wow”, a povestit Selly, în cadrul unui vlog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: