Redactia.ro
Home » Monden » Semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 11. Doar trei concurenți vor ajunge în marea finală

Semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 11. Doar trei concurenți vor ajunge în marea finală

Semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 11. Doar trei concurenți vor ajunge în marea finală

Semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 11. Doar trei concurenți vor ajunge în marea finală. Iată detaliile!

Semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 11

Astăzi, pe 19 iunie 2023, tensiunea este la cote înalte în semifinala celei de-a unsprezecea ediții a emisiunii „Chefi la cuțite”. Doar trei concurenți vor avea privilegiul de a se califica în marea finală, iar înfruntarea va fi acerbă. Cei nouă semifinaliști, cu sufletele în gât, își adună toată determinarea și pasiunea pentru a obține acel loc mult dorit în finala sezonului.

Pe parcursul serii, aceștia vor fi supuși unor provocări extreme, concepute pentru a le testa abilitățile culinare, ingeniozitatea în bucătărie, rezistența la stres și capacitatea de a improviza. Gustul rafinat și prezentarea artistică a preparatelor vor fi evaluate mai meticulos ca oricând, iar cele trei jurați vor analiza fiecare detaliu cu rigurozitate și vor puncta cu obiectivitate.

Competiția este acerbă, iar emoțiile se simt în aer. Concurenții luptă din răsputeri pentru a demonstra că sunt demni de a-și etala talentul culinar în finala prestigioasă. Fiecare ingredient, fiecare tehnică culinară și fiecare moment petrecut în bucătărie sunt decisive în această etapă crucială a competiției.

Doar trei concurenți vor ajunge în marea finală

Chef Sorin Bontea are patru concurenți în Semifinală: Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Matthew Ehsanmehr și Constantin Onuț.

„Am emoții mari: ca de fiecare dată, vreau să am om în Finală. N-a existat niciun sezon – și nu vreau ca acesta să facă excepție – în care eu să n-am om în Finală”, a declarat Chef Bontea.

Chef Florin Dumitrescu a intrat cu doi oameni în această etapă: Laureniu Neamțu și Mihaela Zahariea.

„Este o zi foarte grea, dar știu că am cu cine lupta, am în cine să îmi pun încrederea pentru bătălia de mâine seară și îmi doresc foarte tare să câștig acest sezon”, a comentat Chef Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns cu trei oameni la acest nivel: Paul Tudosescu, Anamaria Ijac și Stelian Nistor.

„Primele două probe sunt foarte importante, dac-ai plecat greu, nu-ți mai revii… Nu contează cu câți oameni am intrat fiecare în Semifinală, important este să ajungem și în Finală”, a spus Chef Scărlătescu.

Trei probe grele pentru semifinaliștii Chefi la cuțite 2023

Astăzi, cei nouă semifinaliști vor fi puși în fața unui maraton epuizant format din cele trei probe consacrate ale acestei etape tensionate în competiția „Chefi la cuțite”. Însă, de data aceasta, Gina Pistol le rezervă o surpriză de proporții. Prima probă va cere concurenților să reînvie gusturile copilăriei în farfurii pline de nostalgie. A doua probă emblematică îi va confrunta cu o mixtură intensă de emoții, întrucât vor găti alături de persoane dragi lor. Aceasta este proba jurizată de către foști concurenți din sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Momentul culminant al semifinalei va fi testul farfuriilor care reflectă personalitatea și creativitatea fiecărui concurent – provocarea cunoscută sub numele de „signature dish”. Pentru semifinaliștii care au acumulat experiență și au ajuns la maturitate în ceea ce privește acest preparat special, acesta reprezintă ultima oportunitate de a fi judecați în acest sezon de cei trei Chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

La finalul serii, doar trei concurenți vor auzi numele lor printre finaliștii emisiunii „Chefi la cuțite”, care va avea loc în seara următoare. Cum se vor descurca semifinaliștii, vom afla în ediția de astăzi a emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1 și disponibilă pe AntenaPLAY, începând cu ora 20:30.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite)

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: