Redactia.ro
Home » Știri » Semn divin pe cer în timpul vizitei Papei Francisc în Budapesta. Ce miracol a avut loc

Semn divin pe cer în timpul vizitei Papei Francisc în Budapesta. Ce miracol a avut loc

Anunțul de ultimă oră al Vaticanului despre Papa Francisc. Ce se va întâmpla la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Semn divin pe cer în timpul vizitei Papei Francisc în Budapesta. Iată ce miracol a avut loc!

Semn divin pe cer în timpul vizitei Papei Francisc în Budapesta

Un eveniment neobișnuit a avut loc în timpul vizitei Papei Francisc în Budapesta, stârnind admirația și curiozitatea localnicilor. Așa-numitul „miracol” s-a produs la scurt timp după aterizarea liderului de la Vatican, când o aură luminoasă în culorile curcubeului a apărut în jurul soarelui.

Mulți dintre cei prezenți în piața Palatului Șandor, locul unde Papa Francisc a ajuns pentru prima întâlnire oficială, au fost uimiți de fenomenul natural și au fotografiat cu telefoanele mobile semnul de pe cer. Unii au interpretat evenimentul ca fiind un semn bun pentru vizita Suveranului Pontif la Budapesta.

Sursa foto: Playtech

Papa Francisc în baston

Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a avut o deplasare dificilă la aeroportul din Budapesta, sprijinindu-se într-un baston. Cu toate acestea, liderul de la Vatican a fost întâmpinat cu multă căldură și respect de oficialii unguri.

Pe agenda primei zile a vizitei, Papa Francisc s-a întâlnit cu președinta Katalin Novak și cu premierul Viktor Orban. Discuțiile au inclus o serie de subiecte importante, cum ar fi conflictul din Ucraina și situația politică din Ungaria.

Mai târziu, Papa Francisc a vizitat Mănăstirea Camelită, unde s-a întâlnit cu liderii locali ai bisericii romano-catolice. În timpul vizitei, Suveranul Pontif a abordat subiecte importante, precum protecția mediului și nevoia de solidaritate între popoare.

Astfel, vizita Papei Francisc în Budapesta a fost marcată de un moment neobișnuit, semnalizat de apariția unei aure luminoase în culorile curcubeului pe cer. Cu toate acestea, liderul de la Vatican a întâlnit oficialii unguri și a abordat subiecte importante, demonstrând importanța relațiilor bune între națiuni și solidaritatea între oameni.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: