Redactia.ro
Home » Știri » Semnul care ar putea indica faptul că ai putea să mori de tânăr. Ești predispus la o viață mai scurtă dacă ai acest simptom

Semnul care ar putea indica faptul că ai putea să mori de tânăr. Ești predispus la o viață mai scurtă dacă ai acest simptom

Semnul care ar putea indica faptul că ai putea să mori de tânăr. Ești predispus la o viață mai scurtă dacă ai acest simptom

Iată semnul care indică faptul că ai putea să mori de tânăr. Ești predispus la o viață mai scurtă dacă ai acest simptom, susține un studiu. Iată detalii!

Semnul care ar putea indica faptul că ai putea să mori de tânăr. Ești predispus la o viață mai scurtă dacă ai acest simptom

Un anume semn ar putea fi un indiciu că ești la risc de a avea parte de o moarte prematură, conform concluziilor unui studiu recent. Se pare că lipsa forței ori starea de slăbiciune ar indica faptul că ești predispus la o viață mai scurtă, potrivit unui nou studiu, potrivit The Sun.

Slăbiciunea și oboseala sunt diferite. Slăbiciunea se referă la senzatia de scădere a forței musculare sau fizice și senzatia că este nevoie de un efort în plus pentru activitățile zilnice care necesită mișcările mâinilor, picioarelor sau altor mușchi. Pe de altă parte, oboseala reprezintă senzatia de extenuare, istovire și lipsa de energie, potrivit sfatulmedicului.ro.

Cercetătorii americani au descoperit că oamenii care nu au forță musculară pot suferi de „accelerarea vârstei de metilare a ADN-ului”, ceea ce înseamnă că au prezentat semne de îmbătrânire mult mai repede decât cei care au un tonus muscular bun, a scris a1.ro, conform studiului relatat de The Sun.

„Slăbiciunea este noul fumat”, a spus doctorul Mark Peterson, autorul principal al studiului, cel care a declarat că se aștepta să găsească o legătură între starea de slăbiciune și îmbătrânirea mai rapidă, dar a fost surprins de cât de puternică este asocierea.

E important de reținut că starea de slăbiciune este un indicator al îmbătrânirii accelerate, nu o cauză.

„Dacă cineva nu are forță, acest lucru ar trebui să fie un semnal că există un risc de apariție a bolilor cronice legate de vârstă”, a mai spus medicul, care le recomandă tuturor celor care au acest simptom să nu îl ignore și să ceară ajutorul medicului de familie, ca să meargă să își facă analize suplimentare, menționează autorul studiului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: