Redactia.ro
Home » Monden » Senzațional! Iulia Albu a ieșit să se plimbe cu metroul. Cum s-a îmbrăcat creatoarea de modă

Senzațional! Iulia Albu a ieșit să se plimbe cu metroul. Cum s-a îmbrăcat creatoarea de modă

GALERIE FOTO (2) Iulia Albu a ieșit să se plimbe cu metroul

Criticul de modă Iulia Albu a ieșit să se plimbe cu metroul, pe magistra 5 din Drumul Taberei care s-a deschis pe 15 septembrie după cinci ani de întârziere față de termenul stabilit. Astfel, Iulia Albu a profitat de acest lucru și a decis să meargă alături de călătorii din metrou. Un lucru a fost cu adevărat unic: vestimentatia.

Senzațional! Iulia Albu a ieșit să se plimbe cu metroul. Cum s-a îmbrăcat creatoarea de modă

La trei zile după ce a avut loc inaugurarea magistralei 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor, Iulia Albu a decis să meargă să se plimbe într-un stil adecvat acesteia cu metroul.

Evident, se știe că Iulia este un personaj excentric și nonconformist când vine vorba despre vestimentație. Încă de dimineață, Iulia Albu a mers să facă o plimbare cu metroul îmbrăcată într-o haină de iarnă, cu o căciulă de blană, atragând privirile tuturor persoanelor din jur.

Vedeta nu a uitat de masca de protecție și de micul Donald, rățoiul de pluș pe care l-a scos la plimbare. ”Donald a așteptat toată viața lui acest moment. 🐒”, a fost mesajul ironic transmis de Iulia Albu.

Iulia Albu in metrou

Cine este Iulia Albu?

Iulia Albu, în vârstă de 39 de ani s-a născut în Pitești și a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a căsătorit cu Mihai Albu, creatorul de modă cu care are o fiică.

Aceasta a absolvit secția Modă din cadrul UNARTE și a Facultății de Drept a Universității București, dar a renuțat la această carieră pentru a urma cursuri în industria modei.

Astfel, în 2010 Iulia era ambasador Rafael & Sons, cel mai mare importator de diamante din România, apoi a deveni brand Amabassador pentru FILOFAC. După opt ani de relație cu Mihai Albu, vedeta a decis să pună capăt mariajului, după care s-a făcut remarcată creând bijuterii, rochii de mireasă și rochii de seară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: