Redactia.ro
Home » Sport » Sepsi s-a calificat în finala Cupei României! Scandalul din vestiar!

Sepsi s-a calificat în finala Cupei României! Scandalul din vestiar!

sepsi, Leo Grozavu, Cupa Romaniei

Sepsi va juca finala Cupei României cu FCSB, după ce a învins-o fără drept de apel pe Poli Iași. Toate privirile sunt însă îndreptate spre scandalul din vestiarul echipei din Sfântu Gheorghe.

Sepsi a trecut aseară de Poli Iași cu 3-0 (8-1 la general) și va juca finala Cupei României cu FCSB. După meci, antrenorul Leo Grozavu a fost întrebat despre incidentul de la începutul acestei săptămâni. Se pare că antrenorul l-ar fi lovit pe Lorand Fulop și i-a spart telefonul. Surse din cadrul echipei susțin că jucătorii au vrut să sune atunci la poliție.

”Nu cred că tensiunile sunt importante, în orice familie se întâmplă și lucruri mai puțin plăcute. Părinții își mai ceartă copiii, așa e în familie. Asta nu înseamnă că nu-i iubesc, că nu-i susțin. Am avut discuții, unele mai aprinse, sunt lucruri care țin de bucătăria internă”, a spus Grozavu, vizibil iritat.

Șefii echipei vor să afle adevărul

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi este decis să facă lumină în acest scandal. Acesta spune că va lua o decizie după ce va discuta cu toate persoanele implicate.

„Să vină echipa și ne întrunim în comitetul executiv și luăm decizii. Vreau să aud părerea antrenorului Leo Grozavu, vreau să vorbesc cu jucătorii și după aceea luăm decizia. Să vedem ce o să spună și jucătorii pentru că e inadmisibil să vorbim de bătaie sau chestii din astea. Eu sper să fi fost doar o mustrare. Eu am vorbit cu 5-6 jucători, nu toți spun același lucru”, a spus patronul echipei din Sfântu Gheorghe.

Leo Grozavu nu ar fi la primul incident de acest fel. Și-a mai ieșit din fire și în urmă cu trei ani. S-a întâmplat la meciul Astra-Botoșani 3-0. Atunci, Grozavu l-a pălmuit pe Cătălin Golofca pentru că a fost nemulțumit de jocul acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: