Redactia.ro
Home » Sport » Scandal la Sepsi! Leo Grozavu ar fi lovit un jucător

Scandal la Sepsi! Leo Grozavu ar fi lovit un jucător

Sepsi, Leo Grozavu, Liga I

Leo Grozavu ar fi fost protagonistul unei faze rar întâlnite. Antrenorul l-ar fi lovit în sala de mese pe Lorand Fulop.

Se pare că atmosfera la clubul Sepsi este departe de a fi una bună. Incidentul care a avut loc luni la prânz arată clar acest lucru. Potrivit martorilor Lorand Fulop, în vârstă de 22 de ani, a fost lovit fără niciun motiv de Leo Grozavu, în timp ce fotbaliștii erau la masă. În urma incidentului mijlocașul s-a ales cu telefonul spart. Colegii lui Fulop ar fi vrut să sune imediat la poliție, dar spiritele s-au calmat.

“Oboseala își spune cuvântul. Nu a fost vorba despre vreun incident violent, veți vedea că Lorand este în lotul formației noastre pentru meciul de cupă”, a spus Cornel Șfaițer, managerul clubului Sepsi, pentru Gsp.ro.

Oficialii clubului caută explicații

Oficialii clubului au încercat să caute explicții pentru incident, în timp ce Leo Grozavu nu a dat nicio explicație. Sepsi este pe locul 5 în play-out, cu 24 de puncte. Echipa este însă foarte aproape de calificarea în finala Cupei României după ce a învins-o pe Poli Iași cu 5-1.

”S-a acumulat multă tensiune, mai ales după înfrângerea de la Iași. Nu a fost vorba despre violență. Au fost discuții mai aprinse la analiza jocului, nu e ușor nici pentru Leo, nici pentru băieți. S-au acumulat frustrări, nervi. Ultimele rezultate nu ne sunt favorabile. Oboseala își spune cuvântul. Nu a fost vorba despre vreun incident violent, veți vedea că Lorand este în lotul formației noastre pentru meciul de cupă”, a mai spus Cornel Șfaițer.

Leo Grozavu a mai fost implicat și în alte incidente. În urmă cu trei ani a mai lovit un jucător. Incidentul s-a petrecut la meciul Astra-Botoșani 3-0, chiar pe banca de rezerve. Grozavu l-a pălmuit pe Cătălin Golofca fiind nemulțumit de jocul acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: