Redactia.ro
Home » Sport » FCSB, prima echipă calificată în finala Cupei României

FCSB, prima echipă calificată în finala Cupei României

Cupa Romaniei, fcsb, Dinamo,

FCSB a învins-o scor 1-0 pe Dinamo și s-a calificat fără emoții în finala Cupei României. În tur roș-albaștri câștigaseră cu 3-0.

FCSB a deschis rapid scorul. După doar două minute, Adrian Petre a înscris după un contraatac. Pentru Petre a fost al doilea gol de când a ajuna la FCSB, după cel din meciul cu Gaz Metan Mediaș. Gigi Becali a mers pe Arena Națională pentru a-și vedea echipa și a făcut un gest care nu îi stă în fire. A coborât pe gazon înaintea partidei. I-a salutat pe toți și a vorbit câteva minute cu Soiledis. Apoi a mers și în tabăra rivalilor. Acolo a schimbat câteva cuvinte cu Ionel Dănciulescu

“Am fost sa vorbesc cu el. De situația asta în care suntem și noi și ei. Noi la 10 puncte ei retrogradează. Asta am vorbit. Eu nu vreau să vorbesc despre Dinamo, că este o situație grea pentru ei”, a declarat Gigi Becali, după meci.

FCSB va juca finala cel mai probabil cu Sepsi

După meciul cu Dinamo, Gigi Becali nu și-a mai criticat nici antrenorul nici jucătorii.

“Eu nu am fost niciodată la un meci mai relaxant. A fost un meci…ei au vrut să nu ia multe goluri. Știau că nu aveau șanse și s-au cam apărat. Vintilă rămâne pe bancă și la meciul cu Craiova. El va fi oricum pe bancă, ori principal, ori secundar. Sincer vă spun mie azi mi-a plăcut Perianu”, a mai spus Becali.

Mâine se joacă cealaltă semifinală. Poli Iași o va întâlni pe Sepsi. Covăsnenii au cele mai mari șanse să ajungă în finală, după ce în tur au câștigat cu 5-1. Finala Cupei României se joacă pe 22 iunie la Ploiești. Inițial meciul ar fi trebuit să se dispute la Craiova. FRF a decis să schimbe locul unde se joacă finala pentru ca echipele să facă deplasări mai scurte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: