Redactia.ro
Home » Sport » Bogdan Planic o duce pe FCSB la Tribunal!

Bogdan Planic o duce pe FCSB la Tribunal!

Bogdan Planic, gigi becali, fcsb

Bogdan Planic a cerut rezilierea contractului, motivul fiind neplata integrală a salariului, în perioada în care a fost stare de urgență. Sârbul susține că înțelegerea cu FCSB s-a încheiat. Becali îl contrazice și anunță că are contract până în 2021.

Cazul lui Bogdan Planic va ajunge cel mai probabil la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Jucătorul a refuzat să mai vină la antrenamente și a refuzat să semneze scăderea salariului. În prioada stării de urgență, Gigi Becali a tăiat salariile fotbaliștilor, iar pe unii i-a trimis în șomaj tehnic. Emilian Hulubei, președintele AFAN spune că Bogdan Planic ar avea 50% șanse să câștige.

”Jucătorul a considerat că șomajul tehnic nu este normal, a înștiințat că nu este plătit de 60 de zile și a cerut rezilierea. Probabil că se va ajunge la TAS”, a declarat Emilian Hulubei, la Digi Sport Special.

Bogdan Planic poate juca la altă echipă

Sârbul ar putea juca la o altă echipă până la soluționarea litigiului. Asta, doar dacă clubul își va asuma faptul că ar trebui să plătească clauza de reziliere. Bogdan Planic a fost transferat de FCSB în 2017, de la Vojvodina Novi Sad. Sârbul a jucat 92 de meciuri pentru FCSB.

”El poate juca, doar dacă clubul la care va semna va fi solidar cu jucătorul. Dacă pierde la TAS, clubul care va fi solidar va trebui să plătească suma, clauza de reziliere”, a declarat Emilian Hulubei.

Gigi Becali se luptă pentru Planic

Finanțatorul FCSB nu îl iartă pe sârb. Becali a anunțat că oricine îl vrea este obligat să plătească clauza de reziliere, pentru că acesta are contract până în 2021. Impresarul și Planic susțin însă că înțelegerea cu FCSB s-a încheiat la finalul lunii iunie.

„Planic va trebui să plătească clauza de 10 milioane de euro. Eu știu că s-a primit la zi salariul. A luat bani 2 luni de la statul român, cum spune FIFA și UEFA. Conform legilor naționale, așa spune. Se va judeca. Pe mine mă avantajează că ei mizează pe contractul ăsta. N-au curaj Craiova și CFR să-l ia. El are o clauză de 10 milioane, clubul pe care îl ia trebuie să fie solidar cu jucătorul. Eu nu-l mai vreau la echipă, la revedere! Noi vom cere suspendarea lui”, a spus Becali, la Pro X.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: