Redactia.ro
Home » Monden » Șerban Huidu, atac dur la adresa Mirelei Vaida. Reacția internauților

Șerban Huidu, atac dur la adresa Mirelei Vaida. Reacția internauților

GALERIE FOTO (2) Șerban Huidu, atac dur la adresa Mirelei Vaida

Șerban Huidu, atac dur la adresa Mirelei Vaida. În ultima perioadă, Mirela Vaida a avut parte de momente șocante în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Ca moderator tv nu poți mulțumi pe toată lumea, iar reacțiile negative vor exista întotdeauna. Recent, Șerban Huidu a avut o reacție șocantă la adresa Mirelei Vaida, postând pe pagina sa de socializare o imagine cu vedeta tv. Omul de radio își declara nemulțumirea de felul cum este îmbrăcată Mirela Vaida. Totuși, internauții nu au de acord cu el, criticându-l la rândul lor pe Șerban Huidu.

Șerban Huidu, atac dur la adresa Mirelei Vaida. Reacția internauților

Șerban Huidu, atac dur la adresa Mirelei Vaida. În urmă cu câteva săptămâni, Șerban Huidu anunța că se retrage de la „Cronica Cârcotașilor’, emisiune pe care o prezenta de peste două decenii. Huidu a declarat că renunță doar la postul de la pupitrul emisiunii, ocupându-se de aceasta în continuare, dar din spatele camerelor de filmat. Se știe că prezentatorul tv este o persoană critică, fiind foarte activ pe rețelele de socializare unde postează numeroase subiecte pe care le dezbate împreună cu susținătorii săi.

De această dată, Șerban Huidu a postat o imagine cu Mirela Vaida, pe care prezentatoarea tv de la Acces Direct a postat-o pe pagina sa de Facebook. Mirela și-a făcut un selfie în fața oglinzii, chiar din casa sa. Blondina este îmbrăcată într-o ținută decentă, așa cum i-a obișnuit pe telespectatorii săi. Cu toate astea, Șerban Huidu s-a declarat nemulțumit de bluza roz-pal pe care Mirela o purta, dar și de faptul că în spatele său se afla un ursuleț de pluș aruncat lângă pat. „Din istoria recenta as vrea sa va prezint astăzi amfitrioana emisiunii Acces dinrect. De remarcat potrivirea roz siclam dar și ursulețul părăsit sub pat. * clic pe poza pentru detalii. ” omul poate fi scos din sat dar satul din om niciodată”, a fost decrierea postată de Șerban Huidu la imaginea cu Mirela Vaida

Șerban Huidu, atac dur la adresa Mirelei Vaida

Cum au reacționat internauții

Dacă în mod normal susținătorii lui Șerban Huidu se amuză la postările acestuia, de această dată, urmăritorii l-au atacat dur. Internauților nu li s-a părut normal gestul pe care Șerban Huidu l-a făcut la adresa Mirelei Vaida, iar zeci de oameni au avut comentarii negative la adresa fostului prezentator tv. „Deplorabilă postare… „Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia”…”, „Cine s a trezit să critice, Șerban Huidu 🤣🤣🤣🤣🤣 Cap în nisip ipocritule! La o turmă de oi poți fi influencer, nu la oameni cu minim un neuron. Sigur, poți încerca să fi tu un fel de critic vestimentar dar ți o iei peste mufarină..”, „De ce va criticati colegii?????? Invidie cumva?????!!!!!!”,”Cumva pagina asta a fost „hakuita”? Caci nu cred ce citesc! 😂”,”Si tocmai tu te-ai găsit să comentezi. Trist!” au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea vedetei tv.

De asemenea, Șerban Huidu nu s-a lăsat impresionat de reacțiile fanilor săi și le-a dat acestora câteva răspunsuri ironice. Șerban Huidu și-a revenit după cele două accidente care i-au marcat viața. La mai puțin de un an după ce era să moară la schi, realizatorul a fost, fără voia lui, implicat într-un accident rutier grav în urma căruia au murit trei oameni. Pe lângă traumele lăsate de aceste drame, fostul moderator tv a fost nevoit să se lupte și cu un val uriaș de antipatie, dar se pare că acesta nu a dispărut nici la 10 ani de la tragedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: