Redactia.ro
Home » Știri » Şerban Huidu, din nou implicat într-un accident rutier în Bucureşti. Prezentatorul TV este de vină

Şerban Huidu, din nou implicat într-un accident rutier în Bucureşti. Prezentatorul TV este de vină

Şerban Huidu, din nou implicat într-un accident rutier în Bucureşti. Prezentatorul TV este de vină

Şerban Huidu, din nou implicat într-un accident rutier în Bucureşti. Prezentatorul TV este de vină. Iată detaliile!

Şerban Huidu, din nou implicat într-un accident rutier în Bucureşti

Pe Calea Giulești din București, a avut loc un incident rutier între autoturismul condus de Șerban Huidu și un alt șofer care se afla la volanul unei mașini Bolt.

Prezentatorul TV este de vină

Conform informațiilor furnizate de Antena 3, fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor”, Șerban Huidu, ar fi primit o amendă în valoare de 590 de lei și trei puncte penalizare pentru neasigurare la schimbarea benzii.

Ambii șoferi implicați în incident au fost supuși testelor pentru consumul de alcool și stupefiante, rezultatele indicând absența acestora.

Este de menționat că în februarie 2013, Șerban Huidu a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare pentru uciderea din culpă a trei persoane, în urma accidentului tragic din octombrie 2011.

Evenimentul din octombrie 2011 a fost marcat de faptul că SUV-ul condus de Șerban Huidu a intrat în coliziune cu un Logan care circula regulamentar pe DN1. În urma impactului, doi ocupanți ai Logan-ului au pierdut viața pe loc, iar un al treilea a suferit răni grave, decedând ulterior. Toți cei patru membri ai familiei Huidu, împreună cu bona care îi însoțea, au fost transportați la spital pentru investigații.

Acel incident tragic a avut loc în condițiile în care autovehiculul condus de Șerban Huidu se afla pe contrasens în momentul impactului cu cealaltă mașină. Cu doar doi ani înainte, în aceeași zonă, Huidu rămăsese fără permis din cauza unei depășiri neregulamentare.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: