Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Șerban Huidu. Din ce face bani fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor

Cu ce se ocupă acum Șerban Huidu. Din ce face bani fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocupă acum Șerban Huidu.

Cu ce se ocupă acum Șerban Huidu. În urmă cu câteva săptămâni, Șerban Huidu a anunțat că nu va mai prezenta Cronica cârcotașilor, precizând că nu va renunța la televiziune. Fostul prezentator va fi doar producător, mărturisind că vrea să facă o schimbare în cariera sa.

Cu ce se ocupă acum Șerban Huidu. Din ce face bani fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor

Cu ce se ocupă acum Șerban Huidu. Prezentatorul tv a anunțat că nu va mai modera emisiunea Cronica Cârcotașilor, dezvăluind și motivul pentru care a luat această decizie. Șeerban Huidu a spus că va fi doar producător, preferând să nu comenteze prea mult pe acest subiect. Cu toate astea, vedeta a declarat că vrea să facă o schimbare în viața lui, și să demonstreze că poate face multe lucruri și în spatele camerelor. După plecarea sa, emisiunea de la Prima Tv a fost difuzată de Codruț Legheș, alături de Ioana Petric. În acest an, emisiunea trece prin numeroase modificări, iar prima schimbare este ziua difuzării.

Dacă înainte emisiunea era difuzată miercurea la ora 20.00, aceasta va fi difuzată vinerea.De asemenea, va mai apărea o bebeluță pentru că una dintre ele se pregătește să aducă pe lume un copil. „Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate. Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune. Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a dezvăluit Şerban Huidu.

Motivul pentru care Șerban Huidu nu mai vorbește cu Mihai Găinușă

Cei doi prezentatori se înțelegeau foarte bine, iar în trecut moderau împreună Cronica Cârcotașilor. Spre surprinderea tuturor, lucrurile s-au schimbat, iar acum cei doi nici măcar nu își mai vorbesc. Șerban Huidu și Mihai Găinușă sunt naș șo fin și au petrecut momente frumoase împreună, formând unul dintre cele mai solide cupluri de prezentatori din televiziune. Prietenia lor s-a destrămat în 2014, când Șerban Huidu a avut parte de două evenimente nefericite.

Huidu si Gainusa

Unul dintre ele este accidentul de schi, în care a fost la un pas să-și piardă viața. Cel de-al doilea este reprezentant de accidentul de mașină, în urma căruia au murit trei persoane. La acea vreme, Huidu îi reproșa lui Găinușă că nu i-a fost alături, iar pe ce altă parte, Găinușă era nemulțumit că Huidu își asumă toate meritele pentru realizarea emisiunii de la Prima TV. Cu toate astea, se pare că motivul real ar fi din cauza banilor. În cele din urmă, Mihai Găinușă a părăsit emisiunea. „Huidu a suferit enorm și nu s-a vindecat nici acum. Pentru el, Găinușă a fost exact ca un frate. Pur și simplu nu puteau fi despărțiți. Mai țineți minte petrecerea Prima TV de la care Huidu a plecat plângând? De aceea a plecat atât de dărâmat. Nu îi venea să creadă că prietenul lui de o viață nu este alături de el. În ciuda cuvintelor urâte, Huidu s-ar fi împăcat cu Găinuță în acele momente, îi lipsea enorm. Din câte știu, soțiile lor își vorbesc dacă se întâlnesc, iar acum câțiva ani chiar au încercat să îi împace, însă nu a fost cu putință. Din punctul meu de vedere, nu mai există șanse de împăcare, orice s-ar întâmpla”, a mărturisit un apropiat al celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: