Redactia.ro
Home » TV » Ce se întâmplă cu emisiunea ”Cronica Cârcotaşilor”. Șerban Huidu a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu emisiunea ”Cronica Cârcotaşilor”. Șerban Huidu a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu emisiunea ”Cronica Cârcotaşilor”. Șerban Huidu a făcut anunțul

Șerban Huidu a făcut un anunț șocant pentru fanii emisiunii ”Cronica Cârcotaşilor”. Acesta a anunțat schimbări majore! 

Ce se întâmplă cu emisiunea ”Cronica Cârcotaşilor”. Șerban Huidu a făcut anunțul

”Cronica Cârcotaşilor” a ajuns la sezonul cu numărul 44. Astfel că, postul de televiziule Prima TV a decis să facă unele modificări în ceea ce priveşte programul de difuzare. Acum, emisiunea se poate vedea pe micile ecrane vineri, nu miercuri așa cum era de obicei. Însă, emisiunea se va difuza la aceeași ora, respectiv 20:00.

”A fost decizia postului, noi o respectăm și vom face emisiunea. Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate. Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a declarat Șerban Huidu pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, în această primăvară, Șerban Huidu a anunțat că nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor. Fostul prezentator nu se retrage în totalitate, ci se va ocupa de proiect, dar din postura de producător. Totuși, acesta nu se retrage în totalitate, el rămânând producătorul emisiunii, așa cum a fost în ultimii 20 de ani, de când a apărut Cronica Cârcotașilor. 

”Am decis să fac acest pas fiindcă eu consider că ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat. Acum a venit timpul să demonstrez că mai am ceva de spus şi în afara acesteia!”, a declarat Șerban Huidu, pentru Playtech.ro.

Șerban Huidu, atac dur la adresa Mirelei Vaida

Șerban Huidu, atac dur la adresa Mirelei Vaida. În urmă cu câteva săptămâni, Șerban Huidu anunța că se retrage de la „Cronica Cârcotașilor’, emisiune pe care o prezenta de peste două decenii. Huidu a declarat că renunță doar la postul de la pupitrul emisiunii, ocupându-se de aceasta în continuare, dar din spatele camerelor de filmat. Se știe că prezentatorul tv este o persoană critică, fiind foarte activ pe rețelele de socializare unde postează numeroase subiecte pe care le dezbate împreună cu susținătorii săi.

De această dată, Șerban Huidu a postat o imagine cu Mirela Vaida, pe care prezentatoarea tv de la Acces Direct a postat-o pe pagina sa de Facebook. Mirela și-a făcut un selfie în fața oglinzii, chiar din casa sa. Blondina este îmbrăcată într-o ținută decentă, așa cum i-a obișnuit pe telespectatorii săi. Cu toate astea, Șerban Huidu s-a declarat nemulțumit de bluza roz-pal pe care Mirela o purta, dar și de faptul că în spatele său se afla un ursuleț de pluș aruncat lângă pat. „Din istoria recenta as vrea sa va prezint astăzi amfitrioana emisiunii Acces dinrect. De remarcat potrivirea roz siclam dar și ursulețul părăsit sub pat. * clic pe poza pentru detalii. ” omul poate fi scos din sat dar satul din om niciodată”, a fost decrierea postată de Șerban Huidu la imaginea cu Mirela Vaida.

Etichete: