Redactia.ro
Home » Monden » Șerban Huidu se retrage oficial de la Cronica Cârcotașilor: „Ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat”

Șerban Huidu se retrage oficial de la Cronica Cârcotașilor: „Ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat”

GALERIE FOTO (2) Șerban Huidu se retrage oficial de la Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu se retrage oficial din televiziune. Celebrul prezentator a luat decizia surprinzător. Șerban Huidu a anunțat că pleacă din emisiunea „Cronica Cârcotașilor’, pe care o prezintă de peste două deceni. Cu toate astea, vedeta se va ocupa în continuare de reality show, din spatele camerelor de filmat, în calitate de producător.

Șerban Huidu se retrage oficial de la Cronica Cârcotașilor: „Ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat”

Șerban Huidu se retrage oficial de la Cronica Cârcotașilor. Omul de televiziune a anunțat, spre surprinderea tuturor, că se va retrage de la Cronica Cârcotașilor, emisiunea pe care o prezintă de mai bine de 20 de ani. Vestea a fost anunțată joi, iar Huidu va ceda rolul de moderator al emisiunii. Emisiunea de la Prima Tv a fost cea care i-a adus faima prezentatrului, motiv pentru care nu a renunțat complet la show-ul satiric. Huidu se va ocupa de buna funcționare a lucrurilor, din spatele camerelor de filmat.

Potrivit acestuia, printre motivele pentru care Șerban Huidu a renunțat la emisiunea Cronica Cârcotașilor, se numără plafonarea. Șerban a mărturisit că simte că scopul lui a fost îndeplinit și că nu mai are nimic de demonstrat. Cu toate astea, este pregătit să-și arate cunoștințele pe care le are, în spatele camerelor de filmat, pentru că nu care de gând să renunțe la decizia luată. „Am decis să fac acest pas fiindcă eu consider că ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat. Acum a venit timpul să demonstrez că mai am ceva de spus şi în afara acesteia!‘, a declarat Șerban Huidu, pentru Playtech.

Totuși, prezentatorul tv este conștient de impactul pe care televiziunea, rețelele online și expunerea datorată tehnologiei le au în momentul de față, dar Huidu se declară fericit cu decizia luată. „Să spui azi acest lucru, în condiţiile în care sticla televizorului şi influenţa din zona Youtube e încă foarte puternică, poate părea uşor în contratimp. Dar îmi asum pe deplin cele stabilite deja şi cunoscute, de altfel, de întreaga echipă.’, a mai precizat acesta.

Serban Huidu se retrage de la Cronica carcotasilor

Șerban Huidu nu a vrut să devină prezentator

După 21 de ani la cârma emisiunii, Șerban Huidu a făcut declarații surprinzătoare. Acesta a precizat că prezentarea show-ului nu a reprezentat o miză pentru el. Huidu nu și-a dorit acest post, iar singurul motiv pentru care a acceptat este mesajul pe care emisiunea a încercat în tot acest timp să îl transmită.

Pentru că el se ocupa de scrierea textelor, Șerban Hudu a fost convins că poate sî transmită mesajul acestora într-o manieră unică. „Tipul acesta de emisiune este nu doar copilul meu de suflet, ca să zic aşa. E mai mult. Eu l-am început şi iniţial se numea , fiindcă eram doar eu. Pe vremea aceea, ca şi azi, într-un fel nu-mi doream să prezint emisiunea. Scriam textele, dar fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era bine înţeles, am decis să vin în faţa camerei şi să fac nu doar pe producătorul, ci şi pe prezentatorul.În 2014, când am revenit la prezentarea ei, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru’, a mai spus Huidu. Fostul prezentator de la Prima tv a declarat că va apărea, din nou, în fața televizorului, doar atunci când va avea ceva de spus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: