Redactia.ro
Home » Sport » Serena Williams i-a angajat fiicei sale de patru ani un antrenor personal de tenis. Motivul pentru care refuză să îi fie chiar ea mentor

Serena Williams i-a angajat fiicei sale de patru ani un antrenor personal de tenis. Motivul pentru care refuză să îi fie chiar ea mentor

GALERIE FOTO (5) Serena Williams i-a angajat fiicei sale de patru ani un antrenor personal de tenis

Serena Williams i-a angajat fiicei sale de patru ani un antrenor personal de tenis. Celebra tenismenă își dorește ca fiica ei de patru ani să îi moștenească talentul, motiv pentru care i-a angajat un antrenor personal pentru a-și începe cariera în sportul alb. Serena a spus și motivul pentru care nu o antrenează chiar ea.

Serena Williams i-a angajat fiicei sale de patru ani un antrenor personal de tenis. Motivul pentru care refuză să îi fie chiar ea mentor

Serena Williams este considerată cea mai bună tenismenă din întreaga lume. Sportiva are o fetiță de patru ani, Olympia Ohaninan care îi calcă pe urme mamei sale. Sportiva i-a angajat fiicei sale un antrenor personal pentru a o pregăti să devină campioană, precum mama ei. Campioana americana a declarat că i-a angajat un antrenor fiicei sale, pentru că ea nu are răbdare să o învețe tenis. „Olympia a arătat că are potențial. Dar nu o forțez, pentru că are abia 4 ani. E ok, iubește jocurile cu prințese și tot ce ține de prințese. Prințesele sunt viața ei.E o poveste atât de amuzantă…pentru că eu nu am răbdare să o învăț tenis. E ciudat, pentru că mie nu îmi place să intru pe teren cu persoane care nu știu să joace bine tenis, mă scot din minți. M-am gândit că nu am răbdare pentru asta (n.r. să o învețe pe Olympia tenis), așa că i-am angajat un antrenor personal”, a declarat Serena Williams, la Ellen Show.

Cum e strigată Serena Williams de fiica ei

Serena William, 40 de ani, a dezvăluit că fiica ei, Olympia o strigă pe numele mic. Alexis Olympia Ohanian jr participă la turneele Sereni William, iar jucătoarea din America a povestit cum notorietatea a afectat relația dintre ele. Alexis încă nu s-a obișnuit să folosească cuvântul „mama” când i se adresează.„Știe că joc tenis, știe și cum mă numesc. E chiar ciudat. E ceva de genul: «Hei, Serena». De unde știi că mă cheamă Serena? Sau când mă vede la televizor, spune Serena în loc de mama. Eu am în minte «Nu-mi poți spune Serena, trebuie să mă strigi mama»”, a povestit sportiva din Statele Unite ale Americii, potrivit Essentiallysports.

Fiica Serenei Williams este deja o prezentă constantă pe rețelele de socializare, având pe Instagram 600.000 de fani. Tatăl Olympiei este antreprenor îm internet Alexis Ohanian. Serena si tatăl fetitei sale s-au căsătorit la două luni după ce Serena a născut-o pe Olympia. La petrecerea au participat vedete celebre precum Beyonce, Kim Kardashian, Eva longoria și colega ei de breaslă Carolina Wozniacki. Până în momentul căsătoriei, Serena și Alexis au avut o relație de doi ani, aceștia cunoscându-se la Roma în 2015. În prezent, aceștia locuiesc într-o vilă construită în stil spaniol-mediteranean, în Miami, cu un design realizat de firma surorii campioanei, Venus Williams. Sportiva adoră să petreacă timp cu fiica ei și a declarat că nu o va forța să facă nimic dacă aceasta nu va avea înclinație în acest domeniu.

„Am înscris-o la niște cursuri de tenis. Nu va începe cu mine pentru că nu vreau să-i dau lecții, ci am înscris-o la academie. Dar profesorul nu știe că e fiica mea, așa că o să vedem cum merg lucrurile. Nu sunt o mamă pisăloagă, dar știu cât de mult îmi plac tehnicile și noțiunile de bază, așa că o să mă asigur că profesorul poate să o învețe pe Olympia tehnica”, a spus Serena în urmă cu ceva timp.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: