Redactia.ro
Home » Sport » Sergio Ramos l-a depășit pe Messi! Ce record a stabilit!

Sergio Ramos l-a depășit pe Messi! Ce record a stabilit!

Sergio Ramos l-a depășit pe Messi

Sergio Ramos l-a depășit pe Messi. A stabilit un nou record în tricoul Realului.

Căpitanul lui Real Madrid a înscris cu capul, după un corner, în meciul cu Osasuna și a reușit să stabilească un nou record în Spania. Sergio Ramos este primul fotbalist care a marcat consecutiv în 17 ani calendaristici în La Liga. Astfel, i-a devansat pe Leo Messi, de la FC Barcelona, și Raul Garcia, ambii cu câte 16 reușite. Nu este singurul record bătut de Ramos de când joacă la Real.

Recordurile lui Sergio Ramos

Căpitanul în vârstă de 33 de ani, a adunat 440 de meciuri pentru Real Madrid. Astfel l-a depășit pe legendarul Fernando Hierro. Deși este fundașul a înscris până acum 90 de goluri pentru echipa sa în toate competițiile. În actualul sezon din La Liga, Sergio Ramos a reușit să marcheze nu mai puțin de patru goluri, iar în grupele Champions League a avut alte două reușite. Potrivit transfermarket.com, în acest moment cota sa de piață este de 18.000.000 de euro.

A jucat pentru două echipe

Ramos a debutat în anul 2004 pentru FC Sevilla. În 2005 s-a transferat la Real Madrid, echipa plătind 27 de milioane de euro. După doi ani a primit titlul de cel mai bun fundaș din campionatul Spaniei. La echipa națională a debutat la 18 ani și a adunat 130 de selecții. Are în palmares un titlu de campion european și unul de campion mondial. Împreună cu Real a mai câștigat patru titluri în La Liga, de două ori Copa del Rey, două supercupe și de 4 ori Liga Campionilor.

Citește și: Scandal rasist la Voluntari-Dinamo! Eric, criză de nervi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: