Redactia.ro
Home » Sport » Scandal rasist la Voluntari-Dinamo! Eric, criză de nervi

Scandal rasist la Voluntari-Dinamo! Eric, criză de nervi

Scandal rasist la Voluntari-Dinamo

Scandal rasist la Voluntari-Dinamo, scor 2-1. Eric a fost luat la țintă de suporterii “câinilor”. Jucătorul susține că a auzit cuvinte jignitoare.

Eric a fost pentru prima dată intergralist pentru Voluntari. În repriza a doua a fost la un pas de a marca. Suporterii l-au luat la țintă pe brazilianul, care a declarat că a auzit scandări rasiste. Fotbalistul a făcut o criză de nervi după ce le-a atras atenția arbitrilor, care însă au spus că nu au auzit nimic. Ba mai mult. Se pare că au și zâmbit când Eric le-a spus că a auzit sunete de maimuță.

„Am vrut să bat un corner și am auzit din tribune ceva, i-am spus arbitrului că am auzit ca un fel de sunet de maimuță. El a spus că nu a auzit, nici tușierul. Nu îmi vine să cred că se întâmplă aici, în România, trăim în 2020. M-au jignit suporterii, dar asta e. Mi s-a mai întâmplat. Asta e. Nu le-am spus nimic suporterilor, nu am avut eu timp să vorbesc cu ei”, a explicat Eric la final.

Voluntari-Dinamo 2-1

Dinamoviștii au pierdut cu ilfovenii și au sanse foarte mici să mai prindă play-off-ul.
Dinamo a deschis scorul prin Sorescu. Putea fi 2-0 pentru oaspeți, la ocazia lui Fabbrini. Skovajsa a fost eliminat pentru cumul de galbene și va rata derby-ul cu FCSB. Imediat, ilfovenii au început să atace iar Țîră și Tudorie au înscris cele două goluri. Antrenorul celor de la Voluntari, Mihai Teja a văzut și el roșu și a fost trimis în tribune.

Dusan Uhrin dă vina pe arbitraj

După meci Dusan Uhrin a dat vina pe arbitraj. Cehul spune că echipa sa ar fi trebuit să primească două lovituri de la 11 metri.

”Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Am avut două penalty-uri și nu s-au dat, asta e realitatea. Skovajsa a luat al doilea galben și a ieșit. Dacă asta nu e intenție, spune-mi de ce faci asta. Sunt foarte nemulțumit, mereu se întâmplă așa. Am pierdut pe mâna arbitrului, asta e realitatea. Sunt atât de nervos, a arbitrat foarte, foarte rău. De fiecare dată mă întrebați despre șanse, dar dacă pierdem pe mâna arbitrului ce să facem? Dacă decizile au fost corecte, voi ieși public și voi spune că am greșit”, a spus Uhrin, la finalul partidei, la Digi Sport.

Citește și: România a pierdut la Fed Cup! Tricolorele joacă un meci la baraj

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: