Redactia.ro
Home » Monden » Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț, locuiește cu socrii lui, după ce a vândut casa cumpărată cu ajutorul lui Cătălin Moroșanu

Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț, locuiește cu socrii lui, după ce a vândut casa cumpărată cu ajutorul lui Cătălin Moroșanu

Ce au zis apropiații lui Cătălin Moroșanu despre Sergiu, tatăl călăreț! ”Suntem la fel de șocați”

Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț din Iași, stă acum în casa socrilor, după ce a vândut casa cumpărată din donații, cu ajutorul lui Cătălin Moroșanu. Sergiu spune că nu mai avea bani de unde să plătească utilitățile, de aceea a decurs la acest gest.

Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț, locuiește cu socrii lui, după ce a vândut casa cumpărată cu ajutorul lui Cătălin Moroșanu

Casa pe care a cumpărat-o Sergiu, tatăl călăreț din Iași, anul trecut, a costat 37.000 de euro. Banii au fost obținuți cu ajutorul lui Cătălin Moroșanu, care a făcut apel la donații. Însă, Sergiu și familia lui nu s-au bucurat prea mult de confortul de care dispuneau, căci au luat decizia de a vinde casa. Sunt zvonuri cum că Sergiu locuiește acum cu socrii lui. Acolo, lângă locuința acestora, și-ar mai fi ridicat și el o cameră.

În schimb, Sergiu spune că și-a cumpărat o altă casă, iar de restul banilor și-ar fi ajutat frații, din suma pe care a obținut-o în urma vânzârii locuinței, potrivit Spynews.

„Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial”, a spus Sergiu Ciobotariu.

Cum a reacționat Cătălin Moroșanu când a aflat că Sergiu a vândut casa

Cătălin Moroșanu este deranjat de gestul tânărului de 24 de ani. Spune că va avea o discuție între patru ochi cu acesta, pentru a vedea de ce a decurs la acest demers. Sportivul este de părere că în casa unde locuiau, Sergiu, soția și copiii lui avea un trai decent.

„Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: bă, de ce te-ai întors în sărăcie? Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii! Una la mână! Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.”, a spus Cătălin Moroșanu.

Sergiu Ciobotariu a devenit cunoscut anul trecut. Tânărul a fost surprins prin Iași, în timp ce mergea pe cal, la spital către soția lui, care abia născuse. Sergiu Ciobotariu a explicat atunci că nu avea bani de taxi, de aceea s-a deplasat către unitatea medicală cu ajutorul calului.

Ce S-a întâmplat Cu Tânărul Care S-a Dus Călare La Maternitate Să-și Vadă Bebelușul și Soția: „Nu Mai E Același Sergiu” | Libertatea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: