Redactia.ro
Home » Monden » Serialul controversat, urmărit de Regina Elisabeta a II-a, în ultimii ani de viață. E difuzat și pe Netflix!

Serialul controversat, urmărit de Regina Elisabeta a II-a, în ultimii ani de viață. E difuzat și pe Netflix!

Regina Elisabeta a II-a

„The Crown” este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe platforma de streaming Netflix. Femeia care se află în centrul serialului este nimeni alta decât Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Serialul „The Crown”, care urmărește rivalitățile politice și viața amoroasă a reginei Elisabeta a II-a, a fost urmărit, de la lansare și până în prezent, de peste 75 de milioane de conturi din întreaga lume, pe Netflix.

Regina Elisabeta II-a obișnuia să urmărească „The Crown”

Chiar și monarhul britanic, care s-a stins din viață pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, l-a urmărit.

Regina nu a făcut niciodată o declarație publică, dar au existat mai multe momente în care fanii și-au dat seama ce părere are Majestatea Sa despre producția de succes.

Conform publicației Cosmopolitan, Regina Elisabeta a urmărit câteva episoade din serialul „The Crown”. Se pare că soțul său, Prințul Philip, nu a făcut însă acest lucru.

Suverana, supărată pe Netflix pentru portretizarea Prințului Philip

Existau speculații conform cărora Regina a fost foarte deranjată de sezonul al doilea al seriei. O sursă a declarat pentru Express.co.uk că Majestatea Sa este de părere că Prințul Philip nu a fost portretizat corect.

Matt Smith este cel care a jucat rolul ducelui de Edinburgh în tinerețe, în primele două sezoane ale serialului. Acesta a spus că suverana obișnuia să-l urmărească cu ajutorul unui proiector, însă Prințul Philip nu i s-a alăturat niciodată în acele momente.

Serialul avea fani în rândul membrilor Familiei Regale

Întrebat de unde a aflat aceste detalii, Matt a explicat că un prieten de-ai săi i-a pus aceeași întrebare soțului Reginei Elisabeta, decedat în aprilie 2021, atunci când s-a așezat lângă el la o cină.

“Prietenul meu nu a putut rezista până la sfârșitul mesei și a pus marea întrebare: ‘Philip, trebuie să întreb, te-ai uitat la The Crown?’ Prințul s-a întors spre el și i-a spus răspicat: ‘Nu fi ridicol’”, a mai povestit Matt Smith.

Există membri ai Familiei Regale care nu s-au sfiit să ascundă faptul că s-au uitat la „The Crown”, precum Prințul Harry și Meghan Markle, dar și prințesa Eugenie. Totuși, Regele Charles al III-le a urmărit câteva episoade și s-a arătat nemulțumit de acestea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: