Redactia.ro
Home » Sport » Șervețelul cu care Leo Messi și-a șters lacrimile a fost scos la licitație. Incredibil cât valorează bucata de hârtie

Șervețelul cu care Leo Messi și-a șters lacrimile a fost scos la licitație. Incredibil cât valorează bucata de hârtie

GALERIE FOTO (2) Șervețelul cu care Leo Messi și-a șters lacrimile a fost scos la licitație.

Șervețelul cu care Leo Messi și-a șters lacrimile a fost scos la licitație. În timpul conferinței de presă în care și-a anunțat despărțirea de FC Barcelona, Leo Messi a folosit un șervețel pentru a-și șterge lacrimile. Spre surprinderea tuturor, bucata de hârtie a fost scoasă la licitație, iar prețul se zvonește că ar fi de aproape 1 milion de dolari.

Șervețelul cu care Leo Messi și-a șters lacrimile a fost scos la licitație. Incredibil cât valorează bucata de hârtie

Șervețelul cu care Leo Messi și-a șters lacrimile a fost scos la licitație. Plecarea lui Leo Messi de la FC Barcelona i-a șocat pe fanii catalani, fiind extrem de triști pentru că starul lor va pleca de echipa blaugrană după mai bine de două decenii. În conferința de presă organizată pentru a-și lua rămas bun de la coechipierii echipei, dar și de la fanii catalani, Leo Messi a izbucnit în lacrimi. Șervețelul folosit de argentinian a fost scos la licitație, iar prețul ar porni de la 1 milion de dolari.

Anunțul surprinzător a fost făcut pe platforma Mercado Libre.”Nu eram pregătit pentru asta. Toată viaţa mea a fost aici. A trebuit să-mi conving familia că vom continua aici, că aici va fi casa noastră. Viaţa noastră a fost minunată aici. Trebuie să mă despart. Mulţumesc tuturor„, a transmis la acel moment Messi, în lacrimi.

Messi a primit șervețelul de la soția sa, Antonela Roccuzzo, pentru a-și șterge lacrimile. Conferința în care noul fotbalist de la PSG și-a luat la revedere de la fani a fost una extrem de emoționantă, iar lacrimile lui Messi au impresionat milioane de oameni, chiar dacă unii l-au acuzat de teatru și ipocrizie.

Leo Messi a semnat contractul cu PSG

Dorința fanilor s-a îndeplinit! Leo Messi va juca alături de Neymar Jr. și Kylian Mbappe. Leo Messi a semnat contractul cu Paris Saint-Germain. La meciul cu Strasbourg, suporterii lui PSG au umplut Parc des Princes, și nu regretat acest lucru, chiar dacă Messi nu a fost inclus în lot. Înaintea meciului, cei 40 de mii de spectatori au participat la ceremonia de prezentare a noilor achiziții în frunte cu Leo Messi. Îmbrățișat de brazilianul Neymar Jr., fostul fotbalist de la Barcelona a făcut o scurtă declarație pentru suporterii PSG. ”Bună seara! A fost o săptămână specială pentru mine. Mulțumesc tuturor. Sunt foarte fericit că am venit aici. Sper să fac un sezon minunat, abia aștept să joc!”, au fost cuvintele argentinianului.

Leo Messi a semnat cu PSG

Conform publicației franceze Le Parisien, Messi va câștiga 41 de milioane de euro pe sezon la noua sa echipă. De asemenea, argentinianul va avea și un bonus de transfer, în valoare de 40 de milioane de euro. Contractul lui Messi este valabil pe două sezoane cu o opțiune de prelungire de încă un an, iar în total, în toată perioada pe care o va petrecere la PSG, superstarul va încăsa peste 120 milioane net. În cazul în care va continua să joace trei sezoane, salariul său va ajunge la 163 de milioane de euro. Messi are și o serie de obiective în noul său contract și anume, cucerirea primului trofeu Champions League pentru PSG sau câștigarea celui de-al 7-lea Balon de Aur, în tricoul parizienilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: