Redactia.ro
Home » Sport » Neymar semnează un nou contract! Unde vrea să joace

Neymar semnează un nou contract! Unde vrea să joace

Neymar, PSG, juventus,

Presa din Franța anunță că Neymar ar fi început negocierile pentru prelungirea contractului cu PSG. Vestea este însă în contradicție cu ce spun jurnalișii italieni.

Plecarea lui Neymar de la PSG a fost o adevărată telenovelă. În urmă cu un an, brazilianul dorea cu orice preț să plece din Franța. Și-ar fi dorit să joace din nou în Spania. A făcut tot ce a putut să ajungă la Barcelona, dar transferul nu s-a făcut, iar acum se pare că este hotărât să-și prelungească înțelegerea cu campioana Franței. Noul contract ar fi până în 2025. În plus la Barcelona ar fi mai greu să revină, după ce spaniolii vor să deschidă o altă acțiune în justiție împotriva fotbalistului. Catalanii cer ca Neymar să dea înapoi 10,2 milioane de euro, bani pe care i-a primit în plus pentru perioada petrecută în Spania, adică între 2013 și 2017. Suma a rezultat din impozite calculate greșit.

Italienii scriu că s-ar transfera la Juventus

Jurnaliștii italieni scriau în urmă cu două zile că Neymar va ajunge la Juventus. PSG s-ar fi înțeles cu italienii să facă un schimb Cristiano Ronaldo – Neymar, ambilor expirându-le contractele în 2022. Deocamdată nu se știe clar care va fi destina brazilianului, dar cel mai probabil va rămâne în Franța.

Ce spune președintele lui PSG

Președintele clubului din Franța, Leonardo a lăsat și el să se înțeleagă faptul că au început negocierile cu atacantul brazilian, ba mai mult sunt destul de avansate. De altfel discuțiile au început și cu alți jucători, Mbappe, Di Maria sau Draxler. Fotbalistul brazilian a venit pe Parc des Princes în 2017. La vremea respectivă suma de transfer a fost una record, 222 de milioane de euro. În două rânduri, Neymar a vrut să plece de la campioana Franței.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Recovery 🔥

O postare distribuită de ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: