Redactia.ro
Home » Sport » Leo Messi și-a cumpărat o proprietate în SUA! Suma fabuloasă plătită de argentinian

Leo Messi și-a cumpărat o proprietate în SUA! Suma fabuloasă plătită de argentinian

GALERIE FOTO (5) Leo Messi, apartament de lux, SUA

Leo Messi și-a cumpărat a doua proprietate în Statele Unite. Căpitanul Barcelonei a plătit 6 milioane de euro pentru un apartament de lux lângă Miami. Fotbalistul a primit și o reducere din partea firmei care administrează clătirea.

În urmă cu câteva luni, argentinianul a cumpărat un apartament în clădirea Porche Design Tower din Miami, pentru care a plătit 8 milioane de euro. Acum a făcut o nouă achiziție în aceeași zonă. De această dată a plătit pentru apartamentul de lux cu 2 milioane de euro mai puțin. Acesta se află în Sunny Isles Beach. Messi a primit o reducere de 600 de mii de euro din partea companiei Celromalina LLC, care este administrată de tatăl său. Noua proprietate are 511 metri pătraţi și vedere la Oceanul Atlantic. Apartamentul are și o piscină privată. Are 4 dormitoare, patru băi, cramă, dar și o terasă de 200 de metri pătraţi!

A doua proprietate din SUA

În urmă cu câteva luni, Leo Messi a mai cumpărat un apartament de lux în Miami pentru care a dat 8 milioane de euro. Apartamentul este însă mai mic, având doar 330 de metri pătrați. Are trei dormitoare și patru băi. În clădirea Porche Design Tower mai locuiesc și alte vedete, precum rapper-ul Birdman, miliardarul mexican Carlos Peralta Quintero sau Carlos ‘CarGo’ Gonzalez, un cunoscut jucător de baseball. Este una dintre cele mai cunoscute clădiri din Miami, având 60 de etaje. Apartamentul este foarte aproape de stadionul pe care joacă echipa de fotbal a lui David Beckam. De altfel s-a scris în repetate rânduri că Messi se gândește ca înainte de a se retrage să joace în SUA. În plus își dorește să-și trimită copiii la școală în Statele Unite, atât la liceu cât și la universitate. Nu se știe încă peste cât timp va decide Messi să se mute în SUA. Deocamdată francezii de la PSG au anunțat că i-au pregătit o ofertă în cazul în care acesta nu va decide să rămână la Barcelona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: