Redactia.ro
Home » Sport » Salariul colosal pe care îl încasează Leo Messi! Reacția starului!

Salariul colosal pe care îl încasează Leo Messi! Reacția starului!

Leo Messi, Leo Messi salariu uriaș, Barcelona, cristiano ronaldo,

Jurnaliștii de la El Mundo au aflat cât a primit Leo Messi de la Barcelona din 2017 până acum. Salariul astronomic a stârnit reacții în toată lumea.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, argentinianul a primit peste 555 de milioane de euro în patru ani. Asta în ciuda faptului că Barcelona trece printr-o situație foarte grea. În contract se specifică faptul că, Messi primește 138 de milioane în fiecare stagiune. În plus mai are două clauze de unde mai adună milioane bune. Sud-americanul ar primi 115 milioane de euro la prelungire și are bonusuri de loialitate în valoare de 78 de milioane. El Mundo susține că Messi a primit deja 92% din contract. După publicarea articolului, fotbalistul a declarat că a luat legătura cu avocații și se pregătește o anchetă pentru a afla cine a făcut publice datele. Cotidianul Marca scrie însă că argentinianul se gândește să-i dea în judecată pe Josep Maria Bartomeu, Oscar Grau și Carles Tusquets.

”În același timp, publicația care a publicat totul va fi dată în judecată. Messi va studia ce persoane au avut acces la documente și sunt susceptibile să le fi făcut publice, în condițiile în care acele informații erau complet private. Surse apropiate jucătorului povestesc că nu e vorba de mai mult de patru sau cinci indivizi care ar fi avut acces”, scriu și cei de la Sport.

Primul comunicat al clubului Barcelona

După ce au apărut informațiile în presă, catalanii au remis un comunicat.

”Se încearcă discreditarea imaginii lui Messi și afectarea relației cu clubul la care a activat și unde a devenit cel mai bun fotbalist din istorie. Clubul condamnă publicarea unui document confidențial între cele două părți și își exprimă susținerea necondiționată față de Messi”, se mai arată în comunicat.

Leo Messi mai are contract cu Barcelona până în această vară, iar cel mai probabil nu îl va prelungi. Argentinianul a încercat să plece și anul trecut. Are deja oferte de la mai multe cluburi precum PSG sau Manchester City.

Ce spune un fost fotbalist despre salariul astronomic

După dezvăluirile făcute de jurnaiștii spanioli, mai mulți foști fotbaliști au reacționat. Unul dintre aceștia este Luis Figo.

”Cei care-l sfătuiesc pe Messi merită o statuie! Conducerea Barcelonei poate fi comparată cu cea a lui Gaspart (n.r. președintele Barcelonei din perioada 2000 – 2003 când Figo a fost cedat la Real)”, a fost mesajul portughezului.

Leo Messi este cel mai bine plătit fotbalist al planetei. Următorul în top este Cristiano Ronaldo. Acesta primește de la Juventus un salariu de 57,74 de milioane de euro pe an. Veniturile sale totale depășesc însă 96 de milioane de euro. La o distanță considerabilă este Neymar. Brazilianul încasează 64,3 milioane de euro de la PSG. Și veniturile acestuia sunt mai mari, ajungând la 79,2 milioane de euro. Kylian Mbappe este al patrulea în top. Francezii de la PSG îi dau 23,1 milioane de euro, iar totalul veniturilor este de 34,65 de milioane. Pe locul cinci se situează Mohamed Salah. Acesta primește 19,8 milioane de euro pe an de la club, iar veniturile sale totalizează 30,52 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: