Redactia.ro
Home » Sport » Sfârșit cumplit! Maratonistul Cornel Crivăţ, găsit mort lângă bârlogul unui urs

Sfârșit cumplit! Maratonistul Cornel Crivăţ, găsit mort lângă bârlogul unui urs

GALERIE FOTO (2) Alexandru Cornel Crivăţ, maraton, Cornel Crivăț găsit mort

Maratonistul, Alexandru Cornel Crivăţ a fost găsit mort în zona Limbăşelu. Trupul acestuia era în apropierea unui bârlog de urs.

Alexandru Cornel Crivăţ plecase sâmbătă să alerge prin pădure. Pentru că nu s-a mai întors, familia a alertat autoritățile din Azuga. Pe 12 aprilie, în jurul orei 9.30 tatăl sportivului a sunat la Poliție și i-a anunțat că bărbatul de 39 de ani a plecat cu o zi înainte să alerge și nu s-a mai întors. Tatăl sportivului l-a dus cu mașina până la poteca ce duce spre Clăbucetul Azugii. De acolo erau două trasee posibile. Spre Cabana Susai sau spre Cheia. În căutarea tânărului au pornit zeci de persoane. Salvamontiști, jandarmi montani din Azuga și Predeal dar și trei câini special antrenați. Căutările au fost îngreunate și de faptul că în acea zonă încă este zăpadă destul de mare.
După aproape 24 de ore de căutări, cei porniți în căutarea sportivului au găsit trupul neînsuflețit al lui Alexandru Cornel Crivăţ. Acesta se afla în apropierea bârlogului unui urs. Trupul prezintă urmele unui atac, cel mai probabil un urs. După urmele găsite, sportivul ar fi încercat să se apere, dar nu a reușit.

„Din nefericire, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în zona Limbăşelu. Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs. Trupul neînsufleţit va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.”, a transmis Poliţia, în cursul serii de luni.

Trupul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală unde se va face autopsia.
Cornel Crivăţ

De ce nu a sunat Cornel Crivăț la 112

Potrivit apropiaților, Cornel Crivăț făcea drumeții și alerga prin pădure de la 10 ani. Știa toate traseele montane și alerga zeci de kilometri în orice condiții. Mai mult el iubea animalele sălbatice cărora le ducea hrană. Maratonistul avea telefonul la el, dar nu a apucat să sune la 112, de unde reiese că atacul a fost foarte rapid.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: