Redactia.ro
Home » Știri » Sfârșit cumplit pentru o femeie din Galați. A fost spulberată de un TIR în timp ce traversa strada

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Galați. A fost spulberată de un TIR în timp ce traversa strada

Grav accident rutier în Galați.

O tragedie cutremură județul Galați, unde în urmă cu o seară, un accident grav a avut loc pe DN 25, în localitatea Bucești. O femeie în vârstă de 89 de ani și-a pierdut viața după ce a fost spulberată de un autocamion de mare tonaj. Potrivit autorităților, femeia traversa strada neregulamentar în momentul impactului, iar șoferul camionului, în vârstă de 46 de ani, nu a avut posibilitatea de a evita tragedia.

Șirul întregului eveniment nefericit

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:00, pe DN 25, în interiorul localității Bucești, comuna Ivești. Femeia, locuitoare a satului Bucești, a fost lovita mortal în timp ce traversa șoseaua într-un loc nepermis. Conducătorul autocamionului, un bărbat de 46 de ani din municipiul Galați, se deplasa dinspre Galați spre Tecuci.

La sosirea polițiștilor la locul tragediei, conducătorul autocamionului a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din păcate, femeia a murit pe loc, iar medicii sosiți la fața locului au constatat decesul acesteia. Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri pentru efectuarea măsurătorilor și pentru gestionarea consecințelor accidentului.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz

Autoritățile au anunțat că s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment. Polițiștii au transmis că autocamionul condus de bărbatul de 46 de ani ar fi lovit mortal femeia în timp ce aceasta traversa șoseaua într-un mod neregulamentar.

Accidentul tragic din județul Galați aduce în prim plan pericolul traversării neregulamentare a străzii și consecințele grave pe care aceasta le poate avea. Într-un moment de durere pentru familia îndurerată și comunitatea locală, autoritățile își continuă eforturile pentru a stabili toate detaliile și împrejurările care au dus la acest eveniment tragic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: