Redactia.ro
Home » Știri » SFASIETOR! Primul copil mort din cauza de Covid-19 in Romania

SFASIETOR! Primul copil mort din cauza de Covid-19 in Romania

Specialiștii au descoperit mai multe forme de COVID.

SFASIETOR! Primul copil mort din cauza de Covid-19 in Romania. Un nou record negativ a fost inregistrat astazi pe teritoriul Romaniei. Un copil din judetul Mures a fost rapit de Covid, la doar 4 ani.

Din pacate, recordurile negative se tin lant in Romania. Pe langa faptul ca deja s-au inregistrat peste 3.000 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, in fiecare zi, astazi, virusul a facut o prima victima printre ei micuti. Un copil de doar 4 ani din judetul Mures a fost declarat mort de Covid-19, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Conform acelorasi surse, copilul ar fi prezentat comorbiditati accentuate, iar virusul nu a facut altceva decat sa accelereze inrautatirea starii de sanatate a micutului. “Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 0-9 ani”, au precizat astazi autoritatile din Romania.

Bilantul actualizat cu infectarile de astazi

  • Duminică, 11 octombrie, România inregistreaza 155.283 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.  Autoritățile au anunțat 2.880 de noi cazuri de COVID19 în ultimele 24 de ore. Astfel, bilanțul a ajuns la 155.283 de cazuri, dintre care 117.942 de persoane au fost declarate vindecate și externate.
  • Până în prezent, 5.411de persoane infectate cu coronavirus au murit. În ultimele 24 de ore au fost raportate 53 de decese.
  • 629 de persoane sunt internate la ATI

Raed Arafat avertizeaza ca putem avea intre 5.000 si 7.000 de infectari zilnic

Potrivit unei declaratii televizate, Raed Arafat, seful ISU s-a aratat ingrijorat de ceea ce urmeaza pentru Romania. Acesta este de parere ca bilantul infectarilor va creste in continuare, astfel ca, Romania poate ajunge chiar si la minim 5.000 de perosoane infectate cu Covid-19 in fiecare zi. “Dacă nu se va rezolva problema răspândirii şi va continua în acelaşi trend, este posibil să ajungem acolo. Dacă măsurile care se iau au un impact, atunci este posibil să vedem o încetinire”, a conchis Raed Arafat pentru Antena 3.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: