Redactia.ro
Home » Știri » Shakira, mesaj de inimă frântă, după Pique: „Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea…” VIDEO

Shakira, mesaj de inimă frântă, după Pique: „Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea…” VIDEO

Shakira nu și-a revenit nici până acum după despărțirea de Pique. Iată dovada!

Shakira, mesaj de inimă frântă, după Pique

Este clar faptul că Shakira nu și-a revenit nici până acum după despărțirea de Pique, dovadă fiind clipul postat pe contul personal de Instagram. Vedeta internațională a postat un video în care este surprins piciorul unui bărbat care calcă pe o inimă sângerândă, frântă, înainte și înapoi, semn că suferința este colosală.

„Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla”, a fost mesajul postat de artistă, în dreptul filmulețului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Shakira: „Este misiunea mea numărul unu în viață”

Shakira susține că a încercat, pe cât de mult a putut, să le ascundă copiilor ei despărțirea de Pique, însă au aflat, în cele din urmă, adevărul.

„Încerc să îi protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi, ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau văd știri online și îi afectează”, a declarat Shakira pentru ELLE.

Shakira, dezamăgită de presa internațională

Shakira susține că presa internațională a răspândit multe informații false și că orice crede lumea, ea își asigură fanii că Pique va rămâne întotdeauna tatăl copiilor ei, indiferent de viitorul lor:

„Sunt dezamăgită că ceva atât de sacru și special pe cât credeam că este relația s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftin în mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la Terapie Intensivă. Este cea mai întunecată perioadă din viața mea. Dar apoi mă gândesc la acele femei din lume care trec prin greutăți, prin situații mai dificile sau mai rele față de a mea” a completat Shakira.

Shakira, sacrificii pentru fostul iubit

Shakira susține că și-a pus cariera pe plan secund de dragul fostului partener de viață. Aceasta l-a urmat în Spania, deși viața ei era clădită în SUA și l-a sprijinit pe tot parcursul său ca fotbalist atunci când Gerard Pique juca la FC Barcelona.

„A vrut să joace fotbal și să câștige titluri și a trebuit să îl susțin. Unul dintre noi a trebuit să facă un sacrificiu. Și am făcut-o. Mi-am pus cariera pe locul doi și am venit în Spania să-l susțin să poată juca fotbal și să câștige titluri. Datorită acestui fapt, copiii mei au putut să aibă o mamă prezentă”, a adăugat cântăreața, conform sursei citate anterior.

 

Sursa foto: Getty Images

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: